Πήρε το ταμείο και έφυγε! Εξαφανίστηκε ο ταμίας του Δήμου Παγγαίου με 118.000€


Εκτάκτως συνεδρίασε την Τρίτη 25 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι από το ταμείο του πρώην Δήμου Ελευθερούπολης λείπουν 118.000 ευρώ! Ο ταμίας του πρώην δήμου με επιστολή του γνωστοποίησε την υπεξαίρεση αυτού του ποσού στην Διοίκηση του Δήμου Παγγαίου, αιτιολογώντας την πράξη του λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και την αδυναμία του να επιστρέψει τα χρήματα στο ταμείο. Ο εν λόγω ταμίας έχει εξαφανιστεί και αναζητείται Περισσότερα ΕΔΩ

Ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης δήλωσε σήμερα πως θα οριστεί επιτροπή η οποία θα ελέγξει ενδελεχώς όλα τα οικονομικά στοιχεία του δήμου για να εξακριβωθεί το ακριβές έλλειμμα στο ταμείο του πρώην Δήμου Ελευθερούπολης. Πρόσθεσε δε, πως εντός των προσεχών ημερών θα κλείσουν τα οικονομικά όλων των πρώην δήμων που απαρτίζουν τον Δήμο Παγγαίου (Ελευθερούπολης, Πιερέων, Ελευθερών, Ορφανού και Παγγαίου).
Ο ταμίας απέφευγε από την αρχή του χρόνου να εμφανιστεί ενώπιον των αρμοδίων οργάνων του νέου, ενιαίου δήμου Παγγαίου που επανειλημμένα τον είχαν καλέσει για να παραδώσει ταμείο –παρότι παρουσιαζόταν κανονικά στην εργασία του.
Το νέο κρούσμα κακοδιαχείρισης έρχεται σχεδόν έναν χρόνο μετά την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης ποσού άνω των 715.000 ευρώ στο ταμείο του πρώην δήμου Παγγαίου (με έδρα τη Νικήσιανη), που στιγματίσθηκε με τη στυγερή δολοφονία του τότε δημάρχου Τριαντάφυλλου Κουκούδη από τους δύο ταμίες του δήμου!
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2011/01/118000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .