Τις ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ έχει βάλει στο στόχαστρο η "κυβέρνηση" του Γιωργάκη Παπανδρέου…με ΡΑΜΠΟΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ

Ψάχνει τα λεφτά ο Γιώργος  και ακόμη δεν τα έχει βρει ,να  περαιώσεις, να αυξήσεις ΦΠΑ, να την βενζίνη 2€, τίποτα δεν του βγαίνει  του χαζού τίποτα ο λαός χρωστάει παντού και αυτός επιμένει οτι λεφτά υπάρχουν.
Που είναι τα λεφτά Γιώργο οεο:;; Απατεώνα Γιώργο μας έταξες λαγούς με πετραχήλια και μας πουλάς  φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Με τον βλάκα δεν θέλουμε να ασχολούμαστε γιατί μας ξενερώνει αλλά δεν μπορούμε να ανεχθούμε να πειράξει και τις κομμώτριες  τον μόνο παραγωγικό "κλάδο"  στην Ελλάδα .
Αν πειράξεις τις κομμώτριες ΓΙΩΡΓΟ  θα γίνει πόλεμος  ΠΡΌΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ
Η συνέχεια έχει πολύ "τρίχα" ΕΔΩ
  στηρίζουν την όποια αγορά υπάρχει στην χώρα. Πρόσεξε καλά γιατί μπορεί να κοιμούνται οι εργάτες ,μπορεί να  κοιμούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορεί να κοιμούνται όλοι οι Έλληνες  αλλά οι κομμώτριες θα σε βάλουν να χορεύεις  στα κάρβουνα ,ξέρουν και καλό τσιφτετέλι .

Τσιφτετέλι αυτές ζεϊμπέκικο εσυ φαντάσου τι έχει να γίνει .  
Άκου να βάλεις ΡΑΜΠΟΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ γιατί κατάλαβες ότι τα λεφτά φύγανε από τις τρίχες  "δια τις επαγωγής τις τρίχας"  .
Πρόσεξε ΤΡΙΧΑ Γιωργάκη για το καλό σου το λέμε αν βγούνε "τα μωρά" έξω με τα σεσουάρ την έβαψες σε μια νύχτα θα φύγεις για το Ισραήλ μόνο εκεί οι πατριώτες σου θα σου βρούνε καταφύγιο, γιατί  οι κομμώτριες είναι παντού και βοηθάνε την ανάπτυξη του τόπου .ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΤΡΙΧΑ ΓΙΩΡΓΟ ,Μακριά από τα ΚΟΡΪΤΣΙΑ γιατί θα σου ξυρίσουν το μουστάκι το πούστικο που κρύβεσαι .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .