Οικουμενική κυβέρνηση ετοιμάζουν οι "μνηστήρες"...

Οι τελευταίες εκλογές έδειξαν την ενηλικίωση του "Τηλέμαχου"- λαού, δεν θα περάσει πολύς χρόνος που ο λαός μετά από συνεννόηση με τον "Οδυσσέα"- νέο σύστημα  θα κλείσει την πόρτα  και θα "φονεύσει" τους "μνηστήρες .
 Ο γαλατάς Καρατζαφέρης  πρωί πρωί  επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται μια οικουμενική κυβέρνηση, που όπως αποκάλυψε στην προηγούμενη σύνοδο των αρχηγών κομμάτων την έθεσε επί "τάπητος"  και όλοι συμφωνήσανε ακόμη και ο πρωθυπουργός ο  μέγας Γιωργάκης με τις λύσεις του.
Λίγο αργότερα αποκάλυψε αυτό που εμείς ξέρουμε , ότι στην ουσία μεταξύ τους δεν έχουν μεγάλες διαφορές .Πρωί πρωί φέρνει το γάλα ο γαλατάς αλλά και τα  καλά νέα .
Τι όμως στην πραγματικότητα θέλουν όλοι αυτοί ;  
                                                                  διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
Ανίκανοι πλέον να συνεχίσουν να τρώνε από το βιός  του λαού χωρίς να του προσφέρουν Διαισθάνθηκαν την απειλή  αλλά είναι πλέον  αργά .   
Ο "Οδυσσεύς" αθόρυβα μπήκε στο παλάτι σε ανύποπτο χρόνο την ώρα που οι άθλιοι μνηστήρες μεθούσαν με θρασύτητα και τρώγανε το βιός του λαού και σε λίγο χρονικό
διάστημα ενηλικίωσε τον "Τηλέμαχο" που πιστεύουμε είναι όλοι οι Έλληνες σε πρώτη φάση με στόχο να χτυπήσουν αμφότεροι τους μνηστήρες.
   Οι μνηστήρες είναι σε κακή κατάσταση ανεκπαίδευτοι και ταυτόχρονα θρασείς  και μεθυσμένοι ακόμη και αυτήν την στιγμή η σύσταση   οικουμενικής κυβέρνησης δείχνει ότι υπερεκτιμάνε τις δυνατότητες τους και υποτιμάνε τον "Οδυσσέα" και τον Λαό.
Αν είχανε γνώση και γνωρίζανε τι θα αντιμετωπίσουνε θα έπρεπε να το είχαν σκάσει  και να μην έρθουν σε σύγκρουση μήπως και από το έλεος τους γλιτώσει κάποιος .
Αναμένουμε τις εξελίξεις και φροντίζουμε όλοι στην "ενηλικίωση"  όλων των Ελλήνων  με στόχο να επανέρθει η τάξη και η ηρεμία σε μια χώρα που βασιλεύει η αταξία και η διαφθορά που φέρανε οι "μνηστήρες" .
 Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο χρόνος  τους  τελειώνει , σε αυτό συνεισφέρουν οι έχοντες γνώση .
Κουράγιο και δύναμη,  η μάχη είναι κοντά.
     

1 σχόλιο:

  1. ωραιος και ευστοχος-οπως παντα.σιγουρα θα μπορουσε να φιλοξενηθει στο εαμβ-υδροχοος σαν απαντηση σε αυτους που δεν μπορουν να διακρινουν δραση γυρω τους και τοσο επιμονα την ψαχνουν, αλλα και σαν παραινεση να διαβασουν τον Υδροχοο και να μπορουν απο μονοι τους να αποκωδικοποιησουν την προφητια των επων.κωστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .