Ολη νύχτα οι συμβασιούχοι έξω από την Ακρόπολη...


Την απόφαση να παραμείνουν όλη τη νύχτα έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης έλαβαν οι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι απέκλεισαν από το πρωί την είσοδο του μνημείου, διεκδικώντας τη μονιμοποίησή τους και την καταβολή δεδουλευμένων.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ν. Γύζης και μικρή αστυνομική δύναμη μετέβησαν το μεσημέρι στο χώρο της Ακροπόλεως, προκειμένου να πεισθούν οι διαμαρτυρόμενοι υπάλληλοι να...
 «απελευθερώσουν» το μνημείο για τους τουρίστες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Ο κ. Γύζης ανέφερε πως θα ενημερώσει την προϊσταμένη της Εισαγγελίας, Ελ. Τράϊκου και αποχώρησε μετά τις 16.30. Οι αστυνομικοί παρέμειναν διακριτικά στον χώρο, ο οποίος ούτως ή άλλως έκλεισε για το κοινό μία ώρα μετά.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρός τους, Ν. Χασομέρης, οι συμβασιούχοι θα παραμείνουν πέριξ του μνημείου όλη τη νύχτα έως τις 8 το πρωί, που θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του για το κοινό. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι κινητοποιήσεις των εκτάκτων υπαλλήλων του υπουργείου θα συνεχισθούν έως το τέλος του μηνός, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .