ΟΑΕΕ ΡΥΘΜΙΖΩ ΚΕΡΔΙΖΩ...Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ...

ΒΟΥΝΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ..

Αδυναμία καταβολής εισφορών δηλώνουν οι ασφαλισμένοι στον Οργανισμό Απασχόλησης Ελευθερών Επαγγελματιών, λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και από την αύξηση 200% στις εισφορές τα τελευταία 3 χρόνια.
Το συνολικό ύψος των χρεών έχει ξεπεράσει τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.
 Η κυβέρνηση ανίκανη να φέρει σε πέρας τα όσα έχει υποσχεθεί προχώρησε σε ρύθμιση των χρεών με δραστική μείωση των εισφορών, μέχρις επανακάμψουν τα μεγέθη της οικονομίας.
Με το άθλιο σλόγκαν ΡΥΘΜΙΖΩ ΚΕΡΔΙΖΩ προσπαθεί να  φορτώσει τα χρέη των ασφαλισμένων προς τον ΟΑΕΕ σε χρέη των ασφαλισμένων  προς στις τράπεζες και μετά να τρέχουν όλοι μαζί όπως έκαναν και με τις υπόλοιπες λύσεις που βρίσκουν.
Τελικά η ψευτοκυβέρνηση του ΓΙΩΡΓΑΚΗ  όλο πουστιές είναι  …

Ότι έκανε με το ΔΝΤ θέλει να το κάνει παντού .
Δεν ακούει κανέναν δεν παραδειγματίζετε από κανέναν . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .....ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ............. ΕΔΩ


Οι Ούγγροι είναι βλάκες για τον Γιώργο.
Το θέμα είναι πως με αυτές τις λύσεις του ποδαριού δε λύνονται τα προβλήματα και όσο δεν λύνονται τόσο γίνονται και πιο δύσκολα.
Το ΤΕΒΕ ο ΟΣΕ το πετρέλαιο και η  βενζίνη σε λίγο θα έρθουν στο προσκήνιο και οι αγρότες τότε ο Γιώργος θα φύγει στην Σουηδία.
Το θέμα είναι ότι εμείς δεν θέλουμε να πάμε  πουθενά ,αγαπάμε την πατρίδα μας και θέλουμε να λυθούνε τα προβλήματα και να μπορέσουμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι.
Θα κάνουμε μερικές ερωτήσεις στον υποτιθέμενο πρωθυπουργό και θα περιμένουμε να απαντήσει…
1)Πόσα άτομα δουλεύουνε και τι μισθό παίρνουν στο ΤΕΒΕ στον ΟΣΕ  στις κολοεφημερίδες στην ΕΡΤ που στηρίζει ο λαός όλοι εμείς .
Το πλαφον που έβαλες δεν άντεξε ούτε μια νύχτα που να σου πούμε να βάλεις και μισθούς των 1200 ευρώ σε όλες τις παθητικές ΔΕΚΟ .
Όταν η  ομάδα ΔΙΑΣ που είναι η μόνη που θεωρούμε αυτήν την στιγμή απαραίτητη  και καθημερινά βρίσκεται με κίνδυνο των μελών τις στους δρόμους και δεν πληρώνετε κανένας πάνω από 1200 ευρώ τότε γιατί να πληρώνουμε μισθούς άνω των 2000 σε ανθρώπους που σηκώνουν τις μπάρες του τρένου   σε ένα χωριό που δεν είναι ούτε στο χάρτη.
Σε κάθε σταθμό να έχει σταθμάρχη διευθυντή και σύμβουλο και ότι παπαριά θέση θέλεις.
Τις τιμές μέσα  στο τρένο δεν σας κόφτει να ελέγξετε ούτε πόσους έχετε προσλάβει αλλά ο ΟΣΕ  είναι παθητικός  και θέλετε να τον πουλήσετε.
 
 Το θέμα είνα οτι τα 1200 ευρώ δεν φτάνουν γιατι με την ακρίβεια που υπάρχει όλα τα λεφτα γίνονται καπνός .
ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ.
δεσ τι προτείνει ένα άλλο νέο υδριθέν κίνημα...ΕΘΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ
http://www.eamb.gr/text1/007_ethnmisthos.htm 


 ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ  ΕΔΩ
Υ.Γ
Ο διοικητής του ΟΑΕΕ, Γεράσιμος Βουδούρης, δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ότι περίπου 140.000 ασφαλισμένοι οφείλουν πάνω από 10.000 ευρώ έκαστος.

Να μας πει πόσους εργαζόμενους έχει το ΤΕΒΕ και πόσο πληρώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .