Ποιοι θάβουν την υπόθεση ΤΟΡΚΑΣΟ του ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ;









Ωραία και καλά με τους πολίτες φοροφυγάδες αλλά τι γίνεται με τους λογαριασμούς του Ακη του Τορκάσο;
Τι κάνει ο ΣΔΟΕ, ο σκληροτράχηλος, με τον Ακη τον Τορκάσο, τον οff shore;


Ποιος πασόκος προστατεύει τον Ακη τον Τορκάσο, περισότερο από τη νοημοσύνη μας;


Μήπως οι παλαιοί συνήγοροί του στην περίφημη Εξεταστική για τα Εξοπλιστικά, οι κ.κ Βενιζέλος και Λοβέρδος;


Έχουμε την εντύπωση ότι ο Παπανδρέου ανεβαίνει στη ......ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Θεσσαλονίκη για να υποστεί το στραπάτσο του Καραμανλή, ως συνεχιστής της ατιμωρησίας και της ανομίας...


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Ο ξάδελφος του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζίβρας, είναι ο ιδρυτής της οφ σορ εταιρίας "Τορκάσο", όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες ενέργειες, Γιώργος Γκρόζος. ΔΙΑΒΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΑ     ΕΔΩ

Η εν λόγω εταιρία είναι η οφ σορ επιχείρηση στην οποία ανήκε στο παρελθόν η οικία του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, ενώ εμφανίζεται να έχει συναλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου.
Πιο συγκεκριμένα, η Τορκάσο Investements Limited, όπως είναι το πλήρες της όνομα, θεωρείται σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα η οποία κατά την αξιωματική αντιπολίτευση συνδέει την αγορά του νεοκλασικού του Άκη Τσοχατζόπουλου με το real estate της Μονής Βατοπεδίου.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, ο οποίος κατέθεσε στην προανακριτική της Βουλής το μετοχολόγιο του ομίλου MIG, η πραγματική δικαιούχος της οφ σορ εταιρίας "Ρασσαντέλ" είναι η Μονή Βατοπεδίου.
Η υπόθεση ως τώρα
Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος αγόρασε το νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου από την εταιρία Nobilis τον Ιανουάριο του 2001 έναντι 136 εκατομμυρίων δραχμών.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι συμμετέχουν στην εξεταστική για το Βατοπέδι, στην προηγούμενη εξεταστική και πιο συγκεκριμένα στο πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας το 2008, η μονή Βατοπεδίου είχε πουλήσει όροφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην Κηφισίας στην εταιρία Τορκάσο.
Μάλιστα, υποστηρίζουν οι βουλευτές, η μονή είχε πληρώσει τότε στην Τορκάσο και τον κ. Σαχπατζίδη έξι επιταγές του ενός εκατομμυρίου. Από αυτές, σύμφωνα με το πόρισμα της τράπεζας πάντα, αγνοείται η τύχη της μιας.
Οι γαλάζιοι βουλευτές ζητάνε το άνοιγμα των λογαριασμών της Τορκάσο στην Κύπρο.


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ :


Τι συνέβη και δεν ασχολούνται με τον Τσοχατζόπουλο πλέον;

Τσοχατζόπουλε πόσο πάει το «μαλλί» στις μίζες;

Στην ίδια περιοχή έχουν βίλα, ο ΑΚΗΣ με τον Καρατζαφέρη?

Νέο κρούσμα του …ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό


Τέλος ο ΑΚΗΣ .Τα «κλεμμένα» θα τα γυρίσει;

Πάνω από 10.000.000 ευρώ η …φανερή περιουσία του Τσοχατζόπουλου ?

http://cretanpatriot.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .