ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ

 ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ..... ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ .  
Τώρα πάλι ξεκινάνε με φήμες . περί ευρωαστυνομίας.
..ξεκινάνε πάντα με φήμες από τα "κέντρα, το σκεπτικό είναι βλέποντας και κάνοντας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 


Όταν οι συνθήκες "ωριμάσουν" έρχονται κυβερνήσεις τύπου ΤΖΕΦΡΥ και είδατε με τι τρόπο. ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ η Ανηθικότητα είναι προτέρημα και χειρίζονται το κάθε μέσο όπως ΜΜΕ και το ψέμμα πάει σύννεφο.
Αυτή η κυβέρνηση τώρα δείχνει το πρόσωπό της απροκάλυπτα. Είναι ΞΕΝΟΙ, άν νοιώθανε Ελληνες θα είχανε ΦΙΛΟΤΙΜΟ δεν θ' αδειάζανε έτσι τον συνταξιούχο, θα σκεπτόντουσταν το αύριο των παιδιών, θα ....
δεν θα παραχωρούσε κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας.
Αν υπήρχε αληθινή αξιωματική αντιπολίτευση θα ξεσήκωνε τον κόσμο, αλλά φαίνεται ότι στους κόλπους της επικρατεί το σκεπτικό . μήπως γίνομαι αύριο κυβέρνηση κι' εμείς οπότε ...
Τα δύο κόμματα της αριστεράς που ισχυρίζονται ότι προστατεύουν τα δικαιώματα των ελλήνων εργατών, μόνο αυτούς δεν προστατεύουν. Φροντίζουν για τους μετανάστες και γι' αυτό ο έλληνας εργαζόμενος έφτασε εδώ που έφτασε. Ούτε και τους μετανάστες φροντίζουν πραγματικά. Οι μετανάστες είναι και αυτοί άνθρωποι σαν και μας που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ, την Πατρίδα τους και τους ανθρώπους τους. Αν αυτοί οι άνθρωποι μένανε στους τόπους τους θα πιεζόντουσταν με αυτό τον τρόπο η κυβερνήσεις των και μαζί με αυτές και οι πλανητάρχες ώστε ν' αλλάξουν πολιτική.
Βεβαίως σε αυτές τις χώρες "φαίνεται" να υπάρχει φτώχια, αλλά τα προβλήματα δεν λύνονται έτσι. Ο κόσμος π.χ. της Νιγηρίας που πατάει πάνω σε διαμάντια και πετρέλαια, αυτός ο κόσμος αναγκάζεται να ζει στα όρια της εξαθλίωσης οπότε .. Αυτό συμβαίνει παντού. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ από παντού θέλει να ξερριζώσει τους ανθρώπους, να τους στέλνει στο άγνωστο ώστε να αισθάνονται ξένοι μέσα σε ξένους,
Εργατοπατέρες τις αριστεράς άραγε μπορείτε να μας πείτε για το πως θα νοιώσουν τα ελληνόπουλα που θα αναγκαστούν να βρεθούν ξαφνικά σε τοπία ομιχλώδη από τσιμινιέρες όπως της κοιλάδας του Ρουρ .
Ισως .. να μην τάχετε σκεφθεί τόσο καλά, ούτε λοιπόν και αυτούς του μετανάστες σκεπτόσαστε.
Για τα βδελύγματα της κοινωνίας δηλαδή την Ντόρα και τον κολοτούμπα "μποντιμπιλντερά" δεν χρειάζεται νομίζω να πω τίποτα.
Νομίζω πως τα πράγματα είναι σοβαρά. Τώρα πάλι ξεκινάνε με φήμες . περί ευρωαστυνομίας.
Οταν οι συνθήκες "ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ" το οποίο σημαίνει ότι ο κόσμος έχαψε και πίστεψε το παραμύθι (ΆΡΑ ΤΟ ΔΕΧΘΗΞΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝΕ) διαλαλώντας το κιόλας τότε έρχεται και η ώρα για την ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. (η μέθοδος που πάντα χρησιμοποιήται)

ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ...
ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑΧΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ
ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ

ΚΡΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .