Θύμα εγκληματικής ηλεκτρονικής επίθεσης το φρέσκο γάλα Δέλτα


Vivartia

Θύμα εγκληματικής ηλεκτρονικής επίθεσης το φρέσκο γάλα Δέλτα

Την υπόθεση μετά τις έντονες διαμαρτυρίες της VIVARTIA, διερευνά, με εντολή της Εισαγγελίας, η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Απευθύνουμε έκκληση στους bloggers να μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.
Παρόλα τα αποδεικτικά στοιχεία, η κακόβουλη παραπλανητική επίθεση ενάντια στο φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ, μέσω chain mails με πλαστογραφημένα στοιχεία υπαλλήλου Υπουργείου, για υποτιθέμενη ύπαρξη αφλατοξίνης στο φρέσκο γάλα Δέλτα το 2006, συνεχίζεται και αναπαράγεται, πλήττοντας την εταιρία μας, τους καταναλωτές, τους δημόσιους λειτουργούς αλλά και εσάς τους bloggersπου δείχνετε πραγματικό ενδιαφέρον σε θέματα ευαίσθητα όπως είναι αυτό της διατροφής.
Για ακόμα μία φορά λοιπόν,  παραθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία από τον ΕΦΕΤ και τον ΕΛΟΓΑΚ, την εξώδικη γνωστοποίηση της κας Μουντή, και το διευκρινιστικό δημοσίευμα της εφημερίδας  ΠΑΡΟΝ.
H  VIVARTIA διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι ποτέ και κανένα γαλακτοκομικό προϊόν ΔΕΛΤΑ δεν έχει βρεθεί θετικό στην ουσία αφλατοξίνη.  Άλλωστε η ΔΕΛΤΑ εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζει σύστημα εξειδικευμένων ελέγχων στην αλυσίδα προμήθειας πρώτης ύλης και παραγωγής, με σκοπό την διασφάλιση άριστης ποιότητας σε όλα της τα προϊόντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .