Βελόπουλε, ή σωπαίνεις ή πεθαίνεις !


Συνεχείς απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Μακεδόνας Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ".
Να ελεγχθούν οι κλήσεις στο κινητό του ζητούν οι συνεργάτες του.
Σοβαρό θέμα.
Καμπούλ γίναμε !




http://taxalia.blogspot.com/2010/07/blog-post_1107.html



Υ.Γ ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ.......Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ?
ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ??? 

1 σχόλιο:

  1. Αυτό ίσως είναι το πιο καλό ανέκδοτο που άκουσα ποτέ .
    Να απειλήσουν τον τίποτα για πιο λόγο;
    Ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσε κάποιος να τον απειλήσει είναι για να το βουλώσει ,με λίγα λόγια να βγάλει τον σκασμό, όχι γιατί αποκαλύπτει κάποια φοβερά στοιχεία αλλά γιατί με την υπεροψία του την φλυαρία του και την βλακεία του απειλεί την ίδια την αλήθεια .
    Επίσης ο αγράμματος ο Κούλης ξέχασε τους λόγους για τους οποίους μπήκε στην πολιτική και παρά το ότι έχουν γραφτεί και αποκαλυφθεί πολλά για το ΛΑΟΣ και τον καραγκιοτζαφέρη αυτός δεν λέει να δείξει την φλυαρία του με πράξεις .
    Παρουσιάζεται σαν Μέγας Αλέξανδρός αλλά στην πραγματικότητα είναι δειλός σαν ποντικός .
    Με όλα αυτά είναι να μην τον απειλούν .Η σωπαίνεις να λες μπούρδες ΚΟΥΛΗ και κάνεις έργα (δηλαδή βγαίνεις από το ΛΑΟΣ του Μητσοτάκη ) Η ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ εννοείται γιατί πραγματικά κανένας σοβαρός Έλληνας δεν θα μπορούσε να σε απειλήσει για αυτά που λες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .