Αποκρατικοποίηση σε ότι είναι κερδοφόρο και κρατικοποίηση σε ότι είναι ζημιογόνο…τέτοιο σύστημα δεν υπάρχει λέμε.



Το αγώγι ξυπνάει τον αγωγιάτη» λέει μια λαϊκή παροιμία για να δείξουν ότι ακόμη και ο πιο ανίκανος αν υπάρχει «αγώγι»  ξυπνάει αλλά οι δικοί μας διαχειριστές – οι κρατικοί μας οι «δικοί» μας άνθρωποι κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύονται και πιο βλάκες  ή τα έχουν αρπάξει για τα καλά  και μας δουλεύουνε ψιλό γαζί .

Η ανικανότητα τους και η κακοδιαχείριση  οδήγησε τις  μονοπωλιακές εταιρίες  του δημοσίου  σε  παθητικό και προσπαθούνε να μας πείσουνε ότι δεν αξίζουνε και οι υποψήφιοι αγοραστές θα μας  κάνουν και χάρη αν θα τις πάρουνε … Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Απίστευτα πράγματα που δεν χωράει αμφιβολία αν χάσουν τον έλεγχο θα βρεθούν σε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο  για τους ίδιους αλλά και για τα αφεντικά τους.

Σήμερα περιμένουμε τα Κρας τεστ ή αλλιώς τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιόν είχανε πατέρα… Και ήδη από την ευρωπαϊκή ένωση τα στατιστικά λένε ότι 18 από τις 91 τράπεζες δεν θα πάρουνε την έγκριση .

Ποια έγκρισή δηλαδή αρχίδια καλαβρέζικα  φάγανε τα λεφτά τους χρηματοδοτούμε με κρατικό χρήμα και στην συνέχεια θέλουνε όσες από αυτές είναι   για φούντο να τις φορτώσουν στο κράτος   ….

Στο πάνελ των 91 τραπεζών που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της επιτροπής αυτής περιλαμβάνονται έξι από την Ελλάδα (Εθνική, Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς, Αγροτική και Τ.Τ.)

Να δείτε που όσες έχουν βάλει στο μάτι θα τις βγάλουν σκάρτες  και θα εμφανιστούν οι υπόλοιπες για να τις ‘βοηθήσουν’ μιλάμε γι ατο τέλειο κόλπο.

Για να δούμε λογαριάζουνε χωρίς τον ξενοδόχο όλοι αυτοί  ή πραγματικά ξέρουν τι κάνουν ;

Οι φίλοι μας οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν και αυτοί πρόβλημα  ρευστότητας αν και οι Γερμανοί ψάχνουν τα λεφτά και δεν ξέρουν που είναι εμείς περιμένουμε από το Γιώργο να τα βρει ;;
Που είναι τα λεφτά οεο ;
E;
OEO!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .