ο δημοφιλής τενόρος Τζον Μοδινός: ντύθηκε «γαμπρός» στα 81 του χρόνια.

Στα σκαλιά του δημαρχείου ανέβηκε στα 81 του χρόνια ο διάσημος τενόρος Τζον Μοδινός μαζί με την κατά 49 χρόνια μικρότερή του, Ροξάνα από τη Ρουμανία. η συνέχεια είναι ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΔΩ

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο δημαρχείο του Χαλανδρίου , όπου ζουν οι δυο τους τα τελευταία δύο χρόνια, όταν φούντωσε η φλόγα του έρωτά τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο δημοφιλής τενόρος δήλωσε πως ερωτεύτηκε παράφορα τη Ροξάνα, επίσης εξαίρετη σοπράνο στη χώρα της, ενώ μέσα από τον γάμο τους θέλησαν να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Ο Τζον Μοδινός είναι ένας από τους διασημότερους λυρικούς καλλιτέχνες, πολυβραβευμένος και μάλιστα είναι ο πρώτος τραγουδιστής όπερας που έγινε καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ενώ έχει τραγουδήσει 223 φορές το «Ριγκολέτο» με τον Λουτσιάνο Παβαρότι.

Το ζευγάρι πριν αναχωρήσει για τον μήνα του μέλιτος , θα κάνει κοινή εμφάνιση στο δημαρχείο Φιλοθέης στις 14 Ιουνίου, σε μια συναυλία με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου για την ζωή του τενόρου, με τον τίτλο «Ένας μύθος ντυμένος μελωδία: Ο Τζον Μοδινός».
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/06/81.html

1 σχόλιο:

  1. ANΙEΝTE KAI ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ...
    ΕΝΝΟΕΩ ΣΤΕΦΑΝΑ ΑΠΟ ΕΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ 81 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΥΜΦΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ... Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ "ΑΙΜΑ" ΑΠΟ ΝΕΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ...ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΟΥΝ !!!
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ !!!ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙΧ ΝΑ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΙΑΤΙΖΕΙ ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΥΤΗ ΤΗΣ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .