ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ/Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει …ΨΕΥΤΗ-ΠΡΟΔΟΤΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΗ.


ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ.

Οπού γάμος και χαρά και ο ψωμιάδης πρώτος, σε όλα μέσα,  και  γιατί να μην είναι άλλωστε αφού μέχρι τώρα αυτή η τακτική τον έκανε μάγκα τον έκανε για δυο τετραετίες Νομάρχη.

¨Όμως είναι κακό να χτίζεις στην άμμο παλάτια και ο στραβοπόδαρος φαίνεται δεν έχει καταλάβει την σοβαρότητα τις κατάστασης και επιδιώκει για άλλη μια φορά για τις δίκες  του ματαιόδοξες φιλοδοξίες να παίξει το κεφάλι του κορόνα γράμματα αφού επικροτεί το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ αφού μας έχει πουλήσει θέατρο τόσο καιρό που σημαίνει ότι καθόλου καραγκιόζης δεν είναι, αλλά πολύ καλός θεατρίνος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,δειτε τα βιντεο και τις επιστολές του ΘΕΑΤΡΙΝΟΥ ΕΔΩ





Είναι με όλους και με όλα αρκεί να πετύχει την δική του ματαιοδοξία, χρησιμοποιώντας όλο αυτόν τον καιρό την θέση του νομάρχη προς όφελος του τριγυρίζει και διαλαλεί την “την πραμάτεια του” πιο κάτω θα δείτε με ποια σειρά άρχισε και μας βομβάρδιζε με δηλώσεις σε όλα τα μέσα και με κάθε τρόπο διαφήμιζε τον εαυτό του και δήθεν προβληματιζόταν οι παρακάτω δηλώσεις του …..με ημερομηνίες .

 4/3/2010 Ψωμιάδης:«Η ταμπέλα ‘πωλείται η Ελλάς’ είναι έτοιμη να αναρτηθεί» .Η κυβέρνηση πορεύεται χωρίς σχέδιο, υποστήριξε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης.

16 Απριλίου δηλώνει

 Ο Καλλικράτης είναι ένα "τραβεστί- νομοσχέδιο" - Ψωμιάδης στη "Σφήνα".

3 Μαϊου

Επιστολή Ψωμιάδη στον πρωθυπουργό για τον "Καλλικράτη"

Ο «Καλλικράτης» είναι ο νόμος πάνω στον οποίο θα στηριχθεί το νέο κράτος που όλοι θέλουμε, απαλλαγμένο από τις παθογένειες του παρελθόντος.

6 Μαΐου Ψωμιάδης: "Να αναπεμφθεί ο τελικός σχεδιασμός του 'Καλλικράτη' για τα επόμενα χρόνια.

17 Μαϊου

Όχι στον "Καλλικράτη" από Ψωμιάδη και άλλα στελέχη της ΝΔ.

9 Ιουν. 10

Υποψηφιότητα Ψωμιάδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές(ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ).

Αυτό δεν λέγεται μόνο καραγκιοζλίκι.  

Λέγεται ΘΕΑΤΡΟ, ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ μας έκανε τον πατριώτη και δήθεν ενδιαφερόταν αλλά κατευθείαν στο “ταμείο” πήγε και αυτός.  

Που πήγαν μέσα σε ένα μήνα όλες αυτές οι αμφιβολίες που είχε ο ψωμιάδης ;Mας απάντησε σε κάτι από όλα αυτά; ΟΧΙ.

Μας δούλευε κανονικά και αυτό θα το δείτε στα βίντεο που τον αποκαλύπτουν  όταν τον ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αν θα πάρει μέρος αυτός δεν απαντάει αλλά τα μάτια του αποκαλύπτουν όσα δεν λέει το στόμα .

Χτες τον υμνούσαν όλοι και του έδιναν συγχαρητήρια για το ότι το επιτελείο του τον ενημερώνει για τα πάντα ακόμη και για τον Πανσεραϊκο  ήταν ενήμερος .

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον ενημέρωσε για τα δυο κείμενα του Παναγιώτη Τραϊανού που αναφέρονται στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ .

 

πανικα το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και επειδή και εσύ είσαι κοντοπόδαρος είσαι ένα ψέμα ο ίδιος και δεν θα πας μακριά δεν θα περάσει πολύ καιρός που θα καταλάβουν και οι πόντιοι τι κουφάλα είσαι και εσύ τότε θα γίνεις πραγματικά του πεζοδρομίου αφού σου αρέσει τόσο να παινευέσαι για την λαίκη σου καταγωγή και να το παίζεις “Ξανθόπουλος” .


Επειδή σου αρέσουν οι λακωνικές   απαντήσεις έχουμε να σου μεταφέρουμε ένα μήνυμα.


Όχι δεν θα σε γιαουρτώσουμε,ούτε αυγά θα σου ρίξουμε, ούτε κλοτσιές θα φας….ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε είμαστε αντίθετοι σε όλα αυτά όπως και εσύ ήσουν αντίθετος με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. 
ΨΕΥΤΗ-ΠΡΟΔΟΤΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΗ. 


 

 






 4/3/2010 Ψωμιάδης:«Η ταμπέλα ‘πωλείται η Ελλάς’ είναι έτοιμη να αναρτηθεί»

Η κυβέρνηση πορεύεται χωρίς σχέδιο, υποστήριξε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης

«Δυστυχώς η ταμπέλα ‘πωλείται η Ελλάς’ είναι έτοιμη να αναρτηθεί. Ακούσαμε ένα σχέδιο απόδρασης του Γ. Παπανδρέου από τα προεκλογικά ψεύδη. Το πρώτο πολεμικό ανακοινωθέν του πρωθυπουργού έρχεται να καταδικάσει τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, τη μικρομεσαία τάξη, σε αφανισμό. Η Ελλάδα ανεβαίνει το Γολγοθά της» δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα μέτρα για την οικονομία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον κ.Ψωμιάδη, η χώρα πληρώνει πολιτικά εγκλήματα που διαγράφηκαν στο βασίλειο της ατιμωρησίας. «Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι το μεγάλο θύμα για μία ακόμη φορά είναι ο απλός λαός που νιώθει να τον συμπεριφέρονται σαν γκόλντεν μπόι», επεσήμανε και πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα στήριζε τα μέτρα εάν οδηγούσαν σε διέξοδο.

«Φοβάμαι ότι για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση πορεύεται χωρίς σχέδιο και ζητά θυσίες χωρίς ελπίδα. Αντί να πάει στη λογική ‘μια φρεγάτα λιγότερη’, κόβει τα επιδόματα από τα ΑΜΕΑ. Σε ώρα κρίσης, ώρα πολέμου στην οικονομία, χρειάζεται πολιτική συναίνεση, καθαρά χέρια, καθαρά μυαλά, χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας», σημείωσε.

«Πρέπει όλοι να ξαναβάλουμε την Ελλάδα στην καρδιά μας. Εύχομαι η Εβδομάδα των Παθών, που προβλέπεται μακρά, να οδηγήσει το δυνατό συντομότερο στην Ανάσταση», κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης.


16 Απριλίου δηλώνει

 Ο Καλλικράτης είναι ένα "τραβεστί- νομοσχέδιο" - Ψωμιάδης στη "Σφήνα"

Σε ερώτηση δημοσιογράφου
-Η γνώμη σας για το νομοσχέδιο «Καλλικράτης»;
Απάντηση ΨΩΜΙΑΔΗ
«Ήμουν από τους πρώτους που στήριξαν την κυβέρνηση στο θέμα αυτό. Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση προωθεί ένα τραβεστί-νομοσχέδιο, ένα νομοσχέδιο-βιτρίνα με προχειρότητα και ασάφειες στις αρμοδιότητες, χωρίς καμία αναφορά στο χωροταξικό χάρτη, χωρίς πρόβλεψη για επαρκείς πόρους. Δικαιωθήκαμε όσοι από την πρώτη στιγμή μιλήσαμε για μαγειρέματα στη μητροπολιτική διοίκηση Θεσσαλονίκης. Δεν είναι δυνατόν άλλα να ισχύουν για την Αθήνα, άλλα για τη Θεσσαλονίκη και άλλα για την υπόλοιπη περιφέρεια προκειμένου να εξυπηρετηθούν κοντόφθαλμα μικροκομματικά συμφέροντα. Δεν είναι δυνατόν να αποδυναμώνεται ο ρόλος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και μαζί να πηγαίνει η Θεσσαλονίκη πίσω για δεκαετίες, επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι έτσι θα εξυπηρετηθεί το συμφέρον του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι δυνατόν να ψηφιστεί ένας νόμος φωτογραφικός για τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. .. Εάν προχωρήσει έτσι η μεταρρύθμιση, φοβάμαι ότι θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα και στην κοινωνία και στην αυτοδιοίκηση. Εύχομαι το μη οριστικοποιημένο σχέδιο, ένα σχέδιο στημένο για το συμφέρον του ΠΑΣΟΚ, αλλά σε βάρος της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, να μην οριστικοποιηθεί με τη μορφή που διαρρέεται σήμερα, θα είναι ολέθριο λάθος για τον τόπο».

3 Μαϊου

Επιστολή Ψωμιάδη στον πρωθυπουργό για τον "Καλλικράτη"

"Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η διοικητική μεταρρύθμιση είναι η θεμελιώδης μεταρρύθμιση για τη χώρα. Ο «Καλλικράτης» είναι ο νόμος πάνω στον οποίο θα στηριχθεί το νέο κράτος που όλοι θέλουμε, απαλλαγμένο από τις παθογένειες του παρελθόντος.

Θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι ο «Καλλικράτης» δεν προσφέρεται ούτε για επικοινωνιακά ούτε για μικροκομματικά παιχνίδια. Επίσης, εκτιμώ ότι ο «Καλλικράτης» πρέπει να είναι η κορυφαία επένδυση και όχι μια ευκαιρία για περικοπές, οι οποίες σαφώς και αποτελούν μια θετική συνέπεια της μεγάλης αυτής αλλαγής. Επιπροσθέτως, η χώρα ζει ιστορικές στιγμές - όπως κι εσείς έχετε δηλώσει κατ’ επανάληψη - και μια δύσκολη εξαιρετικά οικονομική συγκυρία. Η κοινωνία δε τελεί σε πρωτοφανή αναβρασμό και δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί όπως πρέπει σε μια τόσο μεγάλη και σημαντική αλλαγή.

Με αυτά τα δεδομένα, σας ζητώ να μην προχωρήσετε περαιτέρω σε έναν «Καλλικράτη» υπό το κράτος των αντίξοων συνθηκών της τρέχουσας συγκυρίας, να επανεξετάσετε όλα τα ζητήματα και τις ενστάσεις που εγείρονται από τις κοινωνικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις και να αναπεμφθεί ο τελικός σχεδιασμός και η θέσπισή του στα αμέσως επόμενα χρόνια".

6 Μαΐου

Ψωμιάδης: "Να αναπεμφθεί ο τελικός σχεδιασμός του 'Καλλικράτη' για τα επόμενα χρόνια

"Τους τελευταίους έξι μήνες ήμουν παρών στο προσκλητήριο ευθύνης του Πρωθυπουργού. Στήριξα, όπως και πολλοί άλλοι, τον Καλλικράτη. Στήριξα και στηρίζω τη διοικητική μεταρρύθμιση, όμως χωρίς κομματικές μεθοδεύσεις, χωρίς τοποτηρητές και εξαρτήσεις.

Ό,τι ήταν να το πω, το είπα τους προηγούμενους μήνες. Δυστυχώς, οι ενστάσεις μου δεν ελήφθησαν υπόψη.

Το τελευταίο κατόρθωμα του Καλλικράτη είναι απίστευτο. Δίπλα από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης δημιουργείται μια άλλη επιτροπή, η Μητροπολιτική Επιτροπή, που έχει εκτελεστικό χαρακτήρα.

Πώς είναι δυνατόν να αποδυναμώνεται ο ρόλος του αιρετού Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και να γίνεται διακοσμητικός; Στην πράξη, ο Καλλικράτης καθιστά τον Περιφερειάρχη γνωμοδοτικό όργανο, χωρίς ουσιαστικό ρόλο.

Από την πλευρά μου, δεν χρησιμοποίησα τον Καλλικράτη για μικροκομματικά και επικοινωνιακά παιχνίδια.

Όμως, κύριοι συνάδελφοι, σήμερα που η χώρα ζει ιστορικές στιγμές, μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, πρέπει να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως λέμε "όχι" στα μέτρα.

Τα μέτρα της κυβέρνησης είναι μέτρα χωρίς προοπτική και χωρίς ανάπτυξη, που θα φέρουν τη χώρα και την αυτοδιοίκηση σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Θεωρώ ότι υπό τις παρούσες συνθήκες η κοινωνία δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε μια τόσο σημαντική αλλαγή, όπως ο Καλλικράτης.

Γι' αυτό ζητώ από το σώμα να εισηγηθεί να αναπεμφθεί ο τελικός σχεδιασμός για τα επόμενα χρόνια, ώστε στο μεταξύ να υλοποιηθούν οι απαραίτητες διορθώσεις και προσαρμογές.

Πάντοτε πίστευα πως μια γενναία διοικητική μεταρρύθμιση θα είναι η απαρχή για την επανίδρυση του κράτους. Δυστυχώς, κάτω από τις σημερινές συνθήκες, αυτό είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί".

17 Μαϊου

Όχι στον "Καλλικράτη" από Ψωμιάδη και άλλα στελέχη της ΝΔ

Την αντίθεση τους στο σχέδιο "Καλλικράτης" εξέφρασαν οι βουλευτές της ΝΔ Κ. Γκιουλέκας, Σ. Καλαφάτης, Θ. Καράογλου, Σ. Αναστασιάδης, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων και μέλος της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Λ. Κυρίζογλου, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν μαζί με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δ. Βαρτζόπουλο.

9 Ιουν. 10

Υποψηφιότητα Ψωμιάδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές

"Δηλώνω 'παρών' σε προσκλητήριο ευθύνης για τη Θεσσαλονίκη μας, για τη Μακεδονία μας", είπε  και πρόσθεσε "θέλω να ξέρετε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στα τοπικά θέματα δεν είναι με κανένα κόμμα. Είναι με την Αυτοδιοίκηση, είναι με τους πολίτες, είναι με τις τοπικές κοινωνίες. Απευθύνω σήμερα στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης. Να καταργήσουμε τις κομματικές γραμμές, να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις του χθες, να φύγουμε μπροστά. Με ένα ψηφοδέλτιο διακομματικό, ενωτικό, όπου όλοι θα κριθούν από μηδενική βάση".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .