"Απίστευτο πόσα λαχεία κερδίζουν εφοριακοί".......ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ.


- Κομπίνα με κερδισμένα λαχεία είχαν στήσει εφοριακοί για να δικαιολογούν "μαύρα" κονδύλια, αποκαλύπτει ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.Ο κ. Ρακιντζής αναφέρει στην Ημερησία ότι “τα λαχεία τα αγόραζαν έξω από τον ΟΠΑΠ με προμήθεια 10%”. Με αυτόν τον τρόπο “'έξυπνοι” εφοριακοί κατάφερναν να νομιμοποιούν έσοδα για τα οποία δεν είχαν αποδείξεις. Το ίδιο όπως λέει συμβαίνει και με την εξαργύρωση ομολόγων ή μετοχών του Δημοσίου, αφού κανείς δεν πρόκειται να ελέγξει πώς ακριβώς έγινε η αγορά τους. διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ


Ο Επιθεωρητής αναφέρει ότι η διαδικασία του πόθεν έσχες είναι και χρονοβόρα και δεν φέρνει αποτελέσματα τελικά, καθώς δεν υπήρχαν ουσιαστικές κυρώσεις και δεν δινόταν η δυνατότητα άμεσης κατάσχεσης. “Ό,τι κλέβεται, δεν επιστρέφεται” λέει ο κ. Ρακιντζής και προσθέτει ότι το “φέρτε πίσω τα κλεμμένα” στην ουσία δεν υπάρχει γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις αν όχι σε όλες ο κατηγορούμενος έχει φροντίσει να εξαφανίσει τα στοιχεία.

http://www.corfublogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .