ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ?...


Στο Επισκοπικό Δικαστήριο παραπέμπονται 4 μοναχές της Μονής Καλογραιών Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμάτας, όπως ανακοινώθηκε από τη Μητρόπολη Μεσσηνίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΕΔΩ


Oι μοναχές, παραπέμπονται σε περαιτέρω δικαστική διερεύνηση και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι : απείθεια και καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής αρχής, του ποιμενάρχη τους και μητροπολίτη, δημιουργία φατρίας σε βάρος της Εκκλησίας και του μητροπολίτη, παράβαση μοναχικής ομολογίας περί υπακοής στην Εκκλησία και τέλος, δεινότατος σκανδαλισμός της συνειδήσεως των πιστών.

Δεν πάμε καθόλου καλά ! Το κλίμα του λαϊκού ξεσηκωμού, που δημιούργησαν οι τροϊκανοί με το Μνημόνιό τους, επεκτείνεται παντού. Να, μέσα στο γενικό χαμό κι η ανταρσία των Καλογριών, με τη δημιουργία φατριών, την απείθεια και την καταφρόνηση της εξουσίας !...
Αναρχικές ; Μπα, αυτό το περί ανυπακοής, μάλλον προς ΚΚΕ και Παπαρήγα, μεριά, οδηγεί. Το ΠΑΜΕ και στα Μοναστήρια ; Γιατί όχι, η επανάσταση δεν κάνει εξαιρέσεις... Κύριε Ελέησον !...
http://logoplokies.blogspot.com/2010/05/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .