Ο “Μεγαλειότατος” ο “Παναγιώτατος” ΑΝΘΙΜΟΣ πάλι ξεφτιλίστηκε…...Κρίμα το “μπόι” σου!!!


Όταν λέμε ότι ο Θεός τους βλέπει τους ακούει και τους περιμένει για αυτό είμαστε σίγουροι, για λόγους που αυτοί ξέρουνε εμείς γνωρίζουμε και όλοι  θα μάθουμε πολύ σύντομα μάλιστα.
Πέρα από την υπεροψία τους ,την αγραμματοσύνη τους, την αυθάδεια τους πολλές φορές το “πακέτο” τους έχει και την  προκλητική τους βλακεία.  διαβάστε τι έπαθε ΕΔΩ
Στην  σημερινή εκδήλωση  των εγκαινίων του φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης ο Άνθιμος  τόλμησε να πει ότι  γύρω από το φεστιβάλ υπάρχουν σύννεφα αλλά ο Θεός δεν θέλει να βρέξει!!!
Αφού δεν σας ακούει ο Θεός εδώ και χρόνια ούτε και εσείς τον Ίδιο και τον λόγο του για τι προκαλείτε την τύχη σας ;
Φανταστείτε  όλοι αυτοί που αποκαλούνε τους εαυτούς τους Παναγιώτατους, Μεγαλειότατους και ζούνε σε χλιδές και σε πολυτέλειες  σε πιο σημείο έχουνε φτάσει να προβλέπουν και τι σκέφτεται ο ΘΕΟΣ.

Και φυσικά ο ΘΕΟΣ έβρεξε μόνο και μόνο για να μην κάνει το χατίρι του ¨Ανθίμου ,και αναρωτιούνται οι Εκδότες ποιος είναι ο γκαντέμης και κάθε χρόνο βρέχει.   

Κρίμα το μπόι σου!!!           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .