ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.


Τα κανάλια σιωπούν οι δημοσιογράφοι το ίδιο η πατρίδα μας όμως καθημερινά χάνει γιατί ο ΨΕΥΤΗΣ-ΒΛΑΚΑΣ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ νόμιζε ότι λεφτά υπάρχουν και εμείς όλοι αμέτοχοι βλέπουμε μερικούς βλάκες και αρκετούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ  να μας οδηγούν στην σκλαβιά και δεν αντιδρούμε  σας καλούμε όλους να δείτε  την διακήρυξη  που βρήκαμε στην σελίδα του ΕΑΜ.Β και να συντονιστούμε όλοι για να διώξουμε τους βλάκες και τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ  από την χώρα  σύντομα.
Αυτοί έχουν αποφασίσει ότι δεν μας θέλουν και είναι ανίκανοι και  ΠΡΟΔΟΤΕΣ για να μας κρατήσουν στην χώρα.
ΟΛΟΙ ΕΑΜ.Β μεχρι να φύγουν απο την χώρα οι ανίκανοι και οι προδότες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ …….ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ  ΤΟΥ ΕΑΜ.Β
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ  
                                                                               ΕΔΩ
Το ΕΑΜ Β' είναι μια "κραυγή" αγωνίας του ελληνικού λαού. Προέρχεται μέσα από τα "σπλάχνα" του. Είναι η αντίδραση σε μια κοινωνία, η οποία καθημερινά παραπαίει. Είναι η αντίδραση σε μια αφόρητη κοινωνική αδικία. Είναι η αντίδραση σε μια μεγάλη και απολύτως “αόρατη” εθνική απειλή. Ως κόμμα, δεν περιορίζεται στους παραδοσιακούς διαχωρισμούς του "στημένου" πολιτικού μας σκηνικού. Δεν διακρίνει Αριστερά και Δεξιά. Δεν διαχωρίζει τους πολίτες σε ομοϊδεάτες και αντιπάλους. Δεν παριστάνει παρανόμως την παράταξη, όπως κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα. Είναι ένα κόμμα απόλυτα ευθυγραμμισμένο με το δημοκρατικό μας Σύνταγμα.
Το μόνο που το χαρακτηρίζει σε σχέση με το σημερινό πολιτικό σκηνικό είναι η απέχθεία του προς τα αντιδημοκρατικά άκρα καί των δύο πλευρών. Απεχθάνεται εξίσου τόσο τους γενικούς γραμματείς "πατερούληδες" όσο και τους "γαλαζοαίματους" βασιλείς. Ως εκ τούτου είναι απόλυτα αντικομμουνιστικό και αντιμοναρχικό. Ως κόμμα κάνει αποκλειστικά και μόνον αυτά τα οποία προβλέπονται από το Σύνταγμα να κάνουν τα κόμματα. Καταθέτει προτάσεις και τις θέτει στην κρίση των πολιτών. Όλων των πολιτών.
Αυτοί πρέπει να το βοηθήσουν, για να τους βοηθήσει. Αν δεν το βοηθήσουν αυτοί, θα "πεθάνει", γιατί δεν πρόκειται να το βοηθήσουν τα ΜΜΕ. Τα ελεγχόμενα από τους ιμπεριαλιστές και διαπλεκόμενους ΜΜΕ. Το ΕΑΜ Β' δεν έχει άλλα μέσα εκτός από τη στήριξη των πολιτών. Αυτό όμως είναι επιλογή του και όχι αδυναμία του. Δεν ΘΕΛΕΙ να έχει άλλα μέσα, γιατί δεν θέλει να "νοθεύσει" την αποστολή του. Δεν ΘΕΛΕΙ να έρθει σε καμία επαφή με κανέναν από τους γνωστούς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας. Οι πολίτες είναι αυτοί οι οποίοι θ' "αποφασίσουν" για την τύχη του. Μόνον η δύναμη των πολιτών μπορεί να παρακάμψει τη δύναμη των ΜΜΕ. Οι πολίτες μπορούν να βάλουν "μέσα" στα σπίτια των Ελλήνων τη γνώση, την οποία είναι βέβαιον ότι θα αρνηθούν να βάλουν τα ΜΜΕ. Οι πολίτες πρέπει να διαδώσουν μέσα στην κοινωνία τα καλά νέα. Νέα, τα οποία θ' αρνηθούν να δημοσιοποιήσουν οι πολυεκατομμυριούχοι δημοσιογράφοι της διαπλοκής. Στις γειτονιές και στις πλατείες θα νικηθεί ο δικομματισμός του "καναπέ".
Αν συμβεί αυτό, όλα τα άλλα είναι εύκολα. Έχουμε τη γνώση να τα κάνουμε εύκολα. Μπορούμε ν' αποδείξουμε ότι έχουμε τη γνώση. Θέλουμε να ξεφύγει ο Έλληνας από τη φτώχεια. Θέλουμε οι δωσίλογοι πολιτικοί, οι διεφθαρμένοι κρατικοί λειτουργοί, οι άρπαγες διαπλεκόμενοι και οι τοκογλύφοι τραπεζίτες να πάνε φυλακή. Να σαπίσουν στη φυλακή. Θέλουμε αυτοί οι οποίοι "μάτωσαν" τον ελληνικό λαό να "ματώσουν".  Θέλουμε, αυτοί οι οποίοι γέλασαν εις βάρος του, να κλάψουν. Θέλουμε πίσω την πατρίδα μας. Θέλουμε πίσω τη ΖΩΗ μας.

Παναγιώτης Τραϊανού

ΠΗΓΗ WWW.EAMB.GR 
Ας διαδώσουμε τα καλά νέα ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ......... ΝΟ STOP




 

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι καθόλου ψεύτης και βλάκας ο Παπανδρέου.

    Είναι ήρωας και εκτελεί την αποστολή του βάσει σχεδίου.

    Οι δικοί του θα του δώσουν σίγουρα παράσημο.

    Εμείς είμαστε οι βλάκες που καθόμαστε και τον βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .