8η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ


Συνεχίζεται για 8η ημέρα η απεργία πείνας του Δημάρχου Ελληνικού Χρήστου Κορτζίδη με βασικό αίτημα την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης για να λυθούν οι συμβάσεις του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά με τις επιχειρήσεις, να παραμείνει δημόσιο και ναυταθλητικό το Ολυμπιακό Κέντρο Ιστιοπλοΐας, να αποδοθεί η παραλία στο δήμο.
Καθημερινά επισκέπτονται για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, φορέων και απλοί πολίτες. Εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης έρχονται απ΄ όλη τη χώρα.

Χθες το βράδυ στη συνάντηση συμπαράστασης και συντονισμού πήραν μέρος εκατοντάδες εκπρόσωποι φορέων από το χώρο της αυτοδιοίκησης, τοπικής και νομαρχιακής, από πολιτικά κόμματα, εργατικά και επιστημονικά σωματεία, οικολογικές οργανώσεις και επιτροπές κατοίκων. Μεγάλη επίσης η συμμετοχή φορέων και κατοίκων του Ελληνικού. Η συνάντηση συμπαράστασης και συντονισμού εξελίχθηκε σε μία μαζική συγκέντρωση που ξεπέρασε τα 1.000 άτομα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .