ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΣΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και από μόνος του αυτός ο παραλληλισμός που ισοδυναμεί με αποκαλυπτικό παιχνίδι της ιστορίας απέναντι στους αδίστακτους και τους γελοίους της πολιτικής, θα μπορούσε να είναι επαρκής για την αφύπνιση των εργαζομένων και τον καθολικό τους ξεηκωμό.

Κάποιοι τα παρουσιάζουν ως «ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΑ», αλλά δε λένε «ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ»


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Κάποιοι πανηγυρίζουν γιατί το διαμορφούμενο τίμημα της προδοσίας διαμορφώνεται στο 5% (τσάμπα πράμμα η "βοήθεια"), αλλά σκοπίμως αποκρύπτουν την ταυτότητα των ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ που θα το εισπράξουν και κυρίως δε λένε κουβέντα για το ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ αυτών που θα το χύσουν για να πληρωθεί.

Ο Χάχας που υποδύεται τον πρωθυπουργό, χαζογελά, λες και φιλοδοξεί να κερδίσει το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό του πιο ηλίθιου χαμόγελου ανά την υφήλιο.

Ο λογιστάκος του πολιτικού μπορντέλου το χαρακτηρίζει σημαντική απόφαση επιστρατεύοντας όλο το απόθεμα χαζοχαρούμενου ύφους που διαθέτει, αλλά σκόπιμα δε λέει κουβέντα για το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ από τη σημαντικότητά της.

Κανείς απ όλους αυτούς δε μιλά για το ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΔΙΣ που αποτελούν και το τίμημα της προδοσίας.    
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ "ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Κανείς δε λέει με ποιά μορφή, με ποιών θυσίες και σε πιά τσέπη θα ξαναγυρίσουν τα αργύρια της προδοσίας.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.

Σηκώνουν σκόνη με κάλπικους πανηγυρισμούς σκόπιμα για να κρύψουν προσωρινά την ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΗΛΕΙΑ που ετοιμάζουν για το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

Αυτό που φοβούνται είναι τη θηλειά που θα πρέπει να στολίσει σύντομα τους προσκυνημένους τους λαιμούς και τους γραβατωμένους σβέρκους τους.

Η επιχείρηση αποπροσανατολισμού καλά κρατεί. Έξι τενεκεδόκουτα της τρομοκρατίας προσήχθησαν.

Ας πανηγυρίσουμε για την εξάρθρωση για να μη δούμε τον «κολιέ» που ετοιμάζουν οι δήμιοι για τα κεφάλια των εργαζομένων.

Ε ρε λαέ μαλάκας που είσαι…


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ "ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ"

«Δήλωση στήριξης για τη βοήθεια της Ελλάδας από τα μέλη της ζώνης του Ευρώ».

Ύστερα από τη δήλωση των ηγετών των Κρατών και των Κυβερνήσεων της Ευρωζώνης στις 25 Μαρτίου, τα μέλη της Ευρωζώνης συμφώνησαν επί των όρων της οικονομικής βοήθειας που θα δοθεί στην Ελλάδα, όταν χρειαστεί, προκειμένου να διασφαλισθεί η οικονομική σταθερότητα της Ευρωζώνης ως συνόλου.

Τα μέλη της Ευρωζώνης είναι έτοιμα να παράσχουν χρηματοδοτική βοήθεια, μέσω διμερών δανείων, τα οποία θα αντληθούν κεντρικά από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως τμήμα ενός πακέτου που θα περιλαμβάνει και τη χρηματοδότηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συνεργασία με την ΕΚΤ θα ξεκινήσει από τις Δευτέρα 12 Απριλίου να εργάζεται μαζί με το ΔΝΤ και τις ελληνικές αρχές σε ένα κοινό πρόγραμμα (που θα αφορά τα ποσά και τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης και θα εφαρμόζει τις συστάσεις του Συμβουλίου του Ecofin του Φεβρουαρίου).

Παράλληλα, τα μέλη της Ευρωζώνης θα κάνουν τα απαραίτητα βήματα, σε εθνικό επίπεδο, ώστε να παρέχουν τη βοήθεια προς την Ελλάδα.

Τα κράτη - μέλη της Ευρωζώνης θα αποφασίσουν την ενεργοποίηση της βοήθειας όταν χρειαστεί και οι εκταμιεύσεις θα αποφασισθούν από τα συμμετέχοντα μέλη - κράτη.

Το πρόγραμμα θα καλύψει περίοδο τριών ετών. Τα μέλη κράτη της Ευρωζώνης είναι έτοιμα να καλύψουν από την πλευρά τους έως 30 δισεκατομμύρια ευρώ κατά τον πρώτο χρόνο, για να καλύψουν τις χρηματοοικονομικές ανάγκες σε ένα κοινό πρόγραμμα που θα σχεδιασθεί και χρηματοδοτηθεί από κοινού με το ΔΝΤ. Η οικονομική βοήθεια για τα επόμενα χρόνια θα αποφασισθεί επί τη συμφωνία του κοινού προγράμματος.

Προκειμένου να ενθαρρυνθεί η Ελλάδα να επιστρέψει στη χρηματοδότηση από τις αγορές, τα δάνεια των μελών - κρατών της Ευρωζώνης προς την Ελλάδα δεν θα είναι επιδοτούμενα. Η τεχνική τιμολόγησης που ακολουθείται από το ΔΝΤ είναι ένα κατάλληλο κριτήριο αναφοράς για να καθορίσει και τους όρους των διμερών δανείων των μελών της Ευρωζώνης με μερικές προσαρμογές.

Τα δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου θα βασισθούν στο Euribor τριμήνου. Τα δάνεια με σταθερό επιτόκιο θα βασισθούν στα επιτόκια ανταλλαγής (swap rates) Euribor. Θα υπάρξει χρέωση επιπλέον 300 μονάδων βάσης (σ.σ 3%). Άλλες 100 μονάδες βάσης θα χρεωθούν επιπλέον για δάνεια με υπερτριετή περίοδο άποπληρωμής

Κατά αναλογία των χρεώσεων του ΔΝΤ θα υπάρξει χρέωση επιπλέον 50 μονάδων (κόστος υπηρεσίας) για να καλυφθούν τα λειτουργικά κόστη.

Για παράδειγμα για τις 9 Απριλίου, ένα τριετές δάνειο που θα δινόταν στην Ελλάδα, το επιτόκιο θα ήταν περίπου 5%.

Το Eurogroup εκφράζει την πίστη του ότι οι αποφασιστικές προσπάθειες της Ελλάδας και των Ευρωπαίων εταίρων της θα επιτρέψουν να υπερκερασθούν τα δημοσιονομικά και διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας. Σε αυτό το πλαίσιο, το Eurogroup χαιρετίζει την πορεία εκτέλεσης του (σ.σ ελληνικού) προϋπολογισμού των πρώτων μηνών καλωσορίζει, η οποία δείχνει ότι τα ληφθέντα μέτρα έχουν μέχρι στιγμής αποδώσει καρπούς.
 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/04/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .