Ξεκίνησε σήμερα στη Βουλή η συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη.

Πάγκαλος και ΚΚΕ στα μαχαίρια-για τα μάτια του κόσμου...

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Με το καλημέρα σας η Ν.Δ. υπέβαλλε αίτημα για oνομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου.
Έντονη κριτική στην Κυβέρνηση για την φορολογική της πολιτική άσκησαν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης με το ΛΑΟΣ να προαναγγέλει ότι θα καταθέσει κι αυτό αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας επί των άρθρων.
Σκληρή κόντρα μεταξύ του Θόδωρου Πάγκαλου και του ΚΚΕ με αφορμή τη δήλωση του ‘Άγγελου Τζέκη ότι η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο αυτό ευνοεί το ξέπλυμα μαύρου Χρήματος.
«Δεν το αποδεχόμαστε το επιστρέφουμε… Δεν μπορεί να μιλά το κόμμα που έχει αδιαφανείς πόρους και δε δέχεται ελέγχους» απάντησε σε έντονο ύφος ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.
Ο Α.Τζέκης από το ΚΚΕ είπε οτι η κυβέρνηση προσπαθεί μπροστά στο ενδεχόμενο προσφυγής στο μηχανισμό στήριξης να τρομοκρατήσει το λαο και να δεχτεί αδιαμαρτύρητα τις ρυθμίσεις που προωθεί. "Κάνετε ξέπλυμα μαύρου χρήματος", είπε χαρακτηριστικά.

"Δεν το αποδεχόμαστε το επιστρέφουμε", απάντησε ο Θ. Πάγκαλος. Και επιτέθηκε στο ΚΚΕ λέγοντας: "Δεν μπορεί να μιλά το κόμμα που έχει αδιαφανείς πόρους και δε δέχεται ελέγχους."
"Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από τον Πάγκαλο εκτός από αντικουμμουνισμό", ανταπάντησε ο κ. Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ.
"Θα παραλείψω την εισαγωγή. Αναγνωρίζετε κ. Καραθανασόπουλε με την ομιλία σας ότι ή φράση του ομιλητού σας ήταν απορριπτέα και άλλο να λέτε η ρύθμιση κάνει ξέπλυμα και άλλο να λέτε κάνετε – βουλευτές και Κυβέρνηση ξέπλυμα- δεν μπορεί αυτά τα πράγματα να λέγονται εδώ μέσα, το προεδρείο θα πρέπει να αναλάβει γιατί δεν μπορεί να γίνουμε χαμετυπείο εδώ μέσα", είπε ο κ. Πάγκαλος.
Τα αίματα άναψαν όταν πήρε το λόγο και πάλι ο κ. Τζέκης λέγοντας : "Έτσι θα αναφέρεστε στην Κυβέρνηση και στο σπίτι σας, αυτόν τον τσαμπουκά όχι προς τα εδώ.
Θα κάνει καλά ο κ. Πάγκαλος να πάρει τα πρακτικά επιτροπής όπου και εκεί ειπώθηκε το ξέπλυμα μαυρου χρήματος και δεν υπήρξε απάντηση."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .