Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ...ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ GURU KAI ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ.



Όταν λέμε ότι οι Έλληνες έχουμε υπομονή εννοούμε   σκάζουμε και γάιδαρο .
Πως αλλιώς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, δηλαδή προτιμάμε να πούμε ότι έχουμε υπομονή για τα όσα υπομένουμε παρά ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

να πούμε ότι είμαστε ηλίθιοι βλάκες και καραγκιόζηδες που δεν έχουμε αρχίσει τις καρπαζιές τις φωτιές και ότι μας κατέβει στο κεφάλι για να αντιμετωπίσουμε την απάνθρωπη άδικη  στάση προς όλους μας.
Μετανάστες μας φέρατε κατά χιλιάδες τους οποίους χρηματοδοτήσατε και στηρίξατε σε σημείο που να ξεπεράσουνε κατά πολύ αρκετούς Έλληνες.
Με Τράπεζες γεμίσατε τον τόπο,περισσότερες και από περίπτερα είναι πλέον και μας κατακλέβουν και μας απειλούν με κατασχέσεις των περιουσιών μας .
Πότε ρε Γιωργάκη θα βάλεις ταβάνι   στα όρια κερδοσκοπίας των τραπεζών ;
Μέτωπο κατά των κερδοσκόπων άνοιξες αλλά μάλλον στις τράπεζες πας με τον κόλο και όχι με το μέτωπο .
Αυτές σε στηρίξανε στον πολιτικό αγώνα σου,τότε   που δεν είχες ούτε τα γραφεία να πληρώσεις .
 Τους ταξιτζήδες ξέρεις να τους βρεις ότι σε κλέβουν αλλά ότι οι τράπεζες μας κλέβουν όλους εμάς μαζί  δεν το βλέπεις εσύ και τα λαμόγια που παριστάνεται την κυβέρνηση .

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΦΟΥΚΑΡΑ, ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ  ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ .

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΟΙ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ.


ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?
ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΞΕΝΑΓΟΣ. 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .