Η ΤΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ………Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤA “ΓΟΝΑΤΑ” ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ…


Σε μια στημένη συνέντευξη χθες ο Παπαχελάς θέλησε να μας πείσει —μαζί με τον Μητσοτάκη— ότι ο αποστάτης δεν είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε, αλλά είναι ένας ήρωας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ
Αν δεν τον γνωρίζαμε, αυτόν και την οικογένειά του, θα μας  έπειθε  ότι αυτός και η οικογένειά του  είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει να υποδείξει η Ελλάδα τα τελευταία 1000 χρόνια.
Ο ήρωας, που προσπαθεί, αλλά πάντα για κακή του τύχη δεν τον αφήνουν ή δεν τα καταφέρνει. Το αντίθετο δηλαδή των αμερικάνικών τηλεοπτικών ηρώων.
Η τσόντα της Τζούλιας μοιάζει με γουέστερν μπροστά στις χθεσινοβραδινές «πίπες» του Αλέξη.
Και τι δεν ακούσαν τ' αυτιά μας και τι δεν είδανε τα μάτια μας …Το έσκασε με ένα μικρό εννιάμετρο βαρκάκι την περίοδο της χούντας και πήγε στην Τουρκία.
Οι Τούρκοι δεν είναι ύπουλοι, γιατί αυτός τους γνωρίζει καλά, αφού τον περιποιηθήκαν όταν αυτός έγινε λαγός από την Ελλάδα.  
 Θα ήταν έγκλημα να φύγει η Ελλάδα από το Ευρώ, γιατί το έχει πληρώσει για να είναι εκεί, αλλά δεν μας είπε …αφού το έχουμε πληρώσει, γιατί δεν ξεχρεώνουμε ποτέ;
Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ  χαμογελούσε και έκανε ερωτήσεις του κώλου και ο αποστάτης απαντούσε …σαν να ήταν ο μόνος επιζών από μια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Τέτοια υπηρηφάνεια δεν έχουμε ξαναδεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
Επειδή ήταν τόσο σίγουρος για τον εαυτό του —και λόγω του ότι οι γέροι τα χάνουν από μια ηλικία και μετά— αποκάλυψε και το πιο μεγάλο μυστικό του …το μυστικό, που σας το δίνουμε και το είχαμε αναρτήσει σε άλλο μας θέμα εδώ και καιρό ...........ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.
ΕΙΠΕ Ο ΤΡΕΛΟΓΕΡΟΣ.. "...ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ... ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ..."
Συνεχίζοντας τη μουραμάρα  και αφού φόρτωσε όλη την αποτυχία του και την αποτυχία της Ντόρας στον ανίκανο Καραμανλή, αλλά και τον συνεργάτη του Σημίτη, κατέληξε …ΑΓΩΝΊΖΟΜΑΙ  2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ…
Συνεχίζοντας το παραλήρημα, αποκαλύπτει ότι, για να σώσει την ΕΛΛΑΔΑ, συνεργάστηκε με ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟ …Ο ΗΡΩΑΣ (και την έσωσε!!).
Να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία μονολογούσε, αλλά κανείς δεν τον ρώτησε πόσες φορές θα έμπαινε φυλακή αυτός και ή οικογένειά του, αν δεν υπήρχε αυτή η ασυλία !!
Ο Αλέξης δεν θα ήταν καλά διαβασμένος και δεν τον ρώτησε τον λόγο που εν ώρα κρίσης παίρνει 3 συντάξεις.
ΑΡΑΓΕ, γιατί ένας αποτυχημένος πολιτικός λακές συνεχίζει και έχει δικό του γραφείο μέσα στη βουλή και απασχολεί και προσωπικό;
…Για φινάλε το καλλίτερο …ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είπε.
Τώρα θα κοιμηθούμε ήσυχοι το βράδυ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ, αφού ο Giorgo έχει και τη στήριξή ΣΟΥ.
Οι Έλληνες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, πάμε κατευθείαν για τα χειρότερα …ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ με την υπογραφή του ΑΠΟΣΤΑΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .