ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ...πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.


 Οι αποκαλύψεις θα σας σοκάρουν και θα αποκαλύψουν την υποκρισία που κυριαρχεί στην σύγχρονη  Ελλάδα,  ο άνθρωπος που έχει βολέψει τον εαυτό  του τον γιό του και την  κόρη του στο ελληνικό δημόσιο μιλάει για κληρονομικό δίκαιο όπου οι επίγονοι κερδίζουν θέσεις εξουσίας ακριβώς επειδή "γεννήθηκαν" ως παιδιά των κατόχων αυτών των θέσεων  και λέει …αυτό συμβαίνει σε βασιλικές οικογένειες αλλά και σε δημοκρατίες όπως η Ελλάδα με οικογένειες όπως π.χ. Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη και άλλες. Το άλλες προφανώς αναφέρεται στην οικογένεια του .
Για να μην μακρηγορούμε διαβάστε το παρακάτω κείμενο και διαδώστε το ….ώστε να αρχίσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να δούμε κύριε Πιπερόπουλε  θα ξαναγράψετε μπούρδες  και θα συνεχίσετε να μιλάτε  χωρίς να έχετε να πείτε απολύτως τίποτα.
ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΚΙΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.   

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .