K. Μητσοτάκης: "Ντροπιάζει την Ελλάδα ο εμπρησμός της Εβραϊκής συναγωγής"


Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δήλωσε ότι εκθέτουν και ντροπιάζουν, και έξω από τα όρια της χώρας, την Κρήτη, οι απανωτές απόπειρες εμπρησμού της Παλαιάς Συναγωγής των Χανίων. "Καλώ την κυβέρνηση και την ηγεσία της αστυνομίας να...

πράξουν ότι απαιτείται για να συλληφθούν και να δώσουν λόγο ενώπιον της Δικαιοσύνης οι βάνδαλοι που προκαλούν και ζημιώνουν τον τόπο μας", τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι "τα Χανιά αλλά και ευρύτερη η Κρήτη δοκιμάζονται και ταλαιπωρούνται από αριθμητικά ασήμαντες, ξένες προς το αίσθημα του λαού μας μειοψηφίες οι οποίες δίνουν την εντύπωση ότι το κράτος έχει καταλυθεί".

σ.σ. taxalia: Για όσους δεν το γνωρίζουν: Η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα της (τότε) Ε.Ο.Κ. που δεν αναγνώριζε το Ισραήλ. Την αποκατάσταση αυτής της ..πρωτοτυπίας, έκανε ο Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός το 1990, αναγνωρίζοντας επίσημα και de jure το κράτος του Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/01/k_19.html#ixzz0dFQ4gBsn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .