Θα πληρώσει ποτέ κανείς;...

Με αφορμή τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών
για τον ΕΟΤ και τον κ. Μαρκόπουλο

Από τον Χρήστο Λουτράδη

Υποθέτω ότι η δικαιοσύνη θα επιληφθεί για τις αποκαλύψεις τωντελευταίων ημερών για τον βίο και την πολιτεία του κ. Μαρκόπουλου. Ελπίζω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όχι τόσο για τον ίδιο αλλά για να αρχίσει να καθαρίζει η πολιτική μας ατμόσφαιρα. Πολύ βρώμα. Πολύ χρήμα. Απίστευτο ψέμα. Κατάντια και ξεφτίλα ενός ''ψευτο-φιλελευθερού'' σχηματισμου που ανέβηκε στην εξουσία για ναεκτονώσει τα εξουσιαστικά της βίτσια. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να πούμε ένα όχι. Συγνώμη. Χθες , έπρεπε να είχαμε πει.
Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος κάπου κάποτε να πληρώσει. Πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να απολογηθεί για κάτι. Σε όποιο κόμμα και αν ανήκει. Για ότι και ανέχει κατηγορηθεί. Έχουν περάσει 3 μήνες. Ας δείξει κάποια στιγμή η κυβέρνηση ότι ηδικαιοσύνη λειτουργεί , ας αποδείξει ότι δεν θα χαριστεί ούτε καν σευποψίες σκανδάλων, όχι μόνο για τους απέναντι , αλλά και για τουςίδιους.
Ας γίνει η αρχή με...

τους προηγούμενους. Το μεγαλείο της Δημοκρατίαςεντοπίζεται στην ισονομία. Τώρα είναι η ώρα του Παπανδρέου. Να αποδείξειότι το πιστεύει και ότι έχει την πολιτική αυτάρκεια να το κάνει πράξη. Δεν είναι δυνατόν να αποκαλύπτεται ότι ένα κράτος που λυμοκτονούσε πλήρωνε τον προσωπικό φωτογράφο υπουργού και να μην ανοίγει μύτη. Απορώ με τα κοινωνικά αντανακλαστικά μιας κοινωνίας που σε άλλες περιπτώσεις βάζει εύκολα ταμπέλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .