Ευθυμίου: H ανωνυμία των blogs αποτελεί απειλή για τη Δημοκρατία - Τους ενοχλούν και πάλι τα blogs!

Τι κοινό έχουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ;;;

Στηρίζουν και οι δυό τη μονοπωλιακή ενημέρωση και την πελατολογιακή τους σχέση με τους mediaάρχες.

Τι διαφορά έχει ο "συντηριτικός" κ.Δένδιας με τον "προοδευτικό" κ.Ευθυμίου ;;;

Aπολύτως καμία

Ο "προοδευτικός" κ.Ευθυμίου έφθασε να δηλώσει πως η ανωνυμία στα blogs αποτελεί απειλή για τη Δημοκρατία....



...και συνέχισε "Eίναι αδιανόητο να υπάρχουν ανώνυμα μπλογκς".

Αυτά και άλλα δήλωστε ο "προοδευτικός" κ.Ευθυμίου σε συνέντευξή του στο newstime

Τι δημοκρατικά που τα λέτε κ.Ευθυμίου μας... εσείς οι προασπιστές της δημοκρατίας καλά ΚΡΥΒΕΣΤΕ πίσω απο τη βουλευτική ασυλία σας λέτε ότι θέλετε χωρίς καμία συνέπεια, και ξεκατινιάζεστε άφοβα μεταξύ σας στα τηλεοπτικά παράθυρα των καναλιών.

Οι bloggers όμως είτε απλά με τις απόψεις τους, είτε με αποδεικτικά στοιχεία που βγάζουν στο φως της δημοσιότητας, σας ενοχλούν κι έτσι πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους για να τους στέλνετε τίποτα εξώδικα και αγωγές με μοναδικό σκοπό να τρομοκρατηθούν και να το βουλώσουν.... να μην σας χαλάνε τη "σούπα" (όπως έλεγε κάποιος) δηλαδή.

Κι αυτό το αποκαλείτε δημοκρατία και ελευθερία άποψης, κι απ΄την άλλη πλευρά -δήθεν- αναρωτιέστε πως εξαγριώνετε ο κόσμος, που η "δημοκρατία" σας τους δικούς της κουκουλοφόρους τους εξαιρεί απο τη Δικαιοσύνη που την έχετε κάνει κι αυτή στα μέτρα σας, γιατί Δικαιοσύνη ΣΑΣ την έχετε καταντήσει όταν πιάνει όλους τους άλλους εκτός από τα παιδάκια σας ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .