ΣΙΓΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ...

Σκληρή επίθεση Τσίπρα κατά Χρυσοχοΐδη.
"Αναρωτιέμαι αν πρόκειται για υπουργό μιας ιδιότυπης συγκυβέρνησης Ν.Δ. και ΛΑ.Ο.Σ." δήλωσε ο Α.Τσίπρας για τον Μ.Χρυσοχοΐδη.
Με σκληρά λόγια αντεπιτέθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ.Χρυσοχοΐδη. "Αναρωτιέμαι αν πρόκειται για υπουργό μιας ιδιότυπης συγκυβέρνησης Ν.Δ. και ΛΑ.Ο.Σ." δήλωσε ο κ.Τσίπρας.
Με αυτό τον τρόπο απάντησε στις κατηγορίες του υπουργού για διγλωσία του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση των επεισοδίων. "Ακουσα τον κ.Χρυσοχοΐδη να λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να μεταφέρει τα προβλήματα του χώρου του στην κυβέρνηση κι ότι αυτό δεν θα του περάσει κι ότι η περίοδος ανοχής πλέον προς τον ΣΥΡΙΖΑ έχει πια τελειώσει" είπε ο Α.Τσίπρας.
"Άκουσα και το χθεσινοβραδινό τηλεοπτικό κρεσέντο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κι όποιος τον άκουγε, νομίζω, ότι μόνο ασφάλεια δεν θα αισθανόταν. Αναρωτιέμαι αν πρόκειται για έναν υπουργό της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου κάλεσε τον Συνήγορο του Πολίτη ή για κάποιον υπουργό μιας ιδιότυπης συγκυβέρνησης Ν.Δ. και ΛΑ.Ο.Σ.", κατέληξε.
http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/12/blog-post_3006.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .