Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ

Σήμερα είναι η μέρα της επικοινωνίας με τους φίλους μας, λάβαμε λοιπόν και δημοσιεύουμε άλλο ένα mail απο μια καλή μας φίλη η οποία μας πληροφορεί οτι μια παλιά μας "αγάπη" ετοιμάζεται και πάλι να διεκδικήσει συνδικαλιστικά οφίτσια.

Η ρουφιάνα των συναδέλφων της, ορμόμενη απο τον Περισσο, ετοιμάζεται να διεκδικήσει ξανά την δια κληρώσεως θέση της εκπροσώπου των ανέργων δημοσιογράφων. Τώρα τι σόι άνεργη είναι η μανδάμ που περνάει τον περισσότερο χρόνο της παραθερίζοντας στο Ναύπλιο, ένας Θεός το ξέρει. Η μανδάμ αυτή λοιπόν που στα προηγούμενα σεμινάρια του ΟΑΕΔ πήγαινε και κάρφωνε τους απόντες/απούσες συναδέλφους της στους διευθυντές, εκμεταλλευόμενη το σύστημα που έχει επικρατήσει να μην ψηφίζουν οι άνεργοι για να εκλέξουν τον εκπρόσωπό τους αλλά να γίνεται κλήρωση, προσπαθεί και πάλι να τρυπώσει με το έτσι θέλω σε μια θέση που οι συναδελφοί της δεν θέλουν να την βλέπουν ούτε ζωγραφιστή. Αυτο θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ όψιν του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και να αλλάξει το σύστημα εκπροσώπησης των ανέργων συναδέλφων.
http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2009/11/blog-post_9035.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .