Προσαγωγές μελών του ΣΥΡΙΖΑ σε επεισόδια στα Εξάρχεια.


Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ένας δημοσιογράφος της ΕΡΤ προσήχθησαν μεταξύ άλλων ατόμων το βράδυ της Τετάρτης (21/10) κατά τη διάρκεια επεισοδίων που προκάλεσε ομάδα νεαρών στα Εξάρχεια. Σε ανακοίνωση του το κόμμα, κάνει λόγο για προκλητική συμπεριφορά των αστυνομικών, ενώ ο υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης ζήτησε εξηγήσεις για το ποιος διέταξε τις προσαγωγές.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, περίπου 30 νεαροί κουκουλοφόροι που βγήκαν ξαφνικά από την οδό Λόντου επιτέθηκαν με πέτρες, τούβλα και άλλα αντικείμενα εναντίον 4 αστυνομικών που εκτελούσαν περιπολία στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής.

Σε βοήθειά τους έτρεξαν άνδρες της ομάδας Δέλτα και των ΜΑΤ που καταδίωξαν τους νεαρούς, ενώ κάποιοι αστυνομικοί έφτασαν μέχρι το βιβλιοπωλείο που γινόταν παρουσίαση βιβλίου(ΣΧΕΔΙΟ) ενος συγγραφέα που ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ,Οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν και οι αστυνομικοί προσήγαγαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ,ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ και έναν δημοσιογράφο της ΕΡΤ που κατέγραφε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο(και αυτός κρατικοδίαιτος επαναστάτης του σύριζα πρέπει να ήταν).

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν επικοινώνησε με τον ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ και παράλληλα έδωσε εντολή να αφεθούν όλοι ελεύθεροι.

Παράλληλα ζήτησε να διερευνηθεί ποιος έδωσε την εντολή για τις προσαγωγές.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τώρα που εξασφάλισαν το δημόσιο μεροκάματο ξανάρχισαν τις εξυπνάδες ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕς ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .