Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι στελέχη και οπαδοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν οργανωμένα το ΚΚΕ, προκειμένου αυτό να εμφανίζεται ισχυρό και απειλητικό!


Η τεράστια ΑΠΟΧΗ στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΕΠΡΕΠΕ"...

Πώς είναι δυνατόν η κολοσσιαία αποχή να κατανέμεται ισομερώς σε όλα τα κόμματα;


Με βάση αυτά τα δεδομένα μπορούμε να καταλάβουμε ότι, εξαιτίας της τεράστιας αποχής, τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών ΗΤΑΝ ιδιαίτερα αποκαλυπτικά. Εφιαλτικά αποκαλυπτικά για τους φασίστες στο σύνολό τους. Τι αποκαλύπτει η αποχή; Αποκαλύπτει ότι οι "μονομάχοι" φασίστες συνεργάζονται κρυφά μεταξύ τους. Αποκαλύπτει ότι συμβαίνουν πράγματα εξόχως επικίνδυνα για τη Δημοκρατία και εξόχως παράνομα γι' αυτούς που τα πραγματοποιούν. Πράγματα, τα οποία χωρίς την αποχή απλά δεν φαίνονται.



Το τελικό αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία έλαβε 91,65% και το ΚΚΕ 8,35%. Άλλος ένας υγιεινός "περίπατος" της παντοδύναμης Δημοκρατίας.

Εδώ λοιπόν τίθεται ένα ερώτημα. Πώς είναι δυνατόν η κολοσσιαία αποχή να κατανέμεται ισομερώς σε όλα τα κόμματα; Πώς δηλαδή είναι δυνατόν η "απουσία" των Δημοκρατών από τις εκλογές να μην πολλαπλασιάζει την "παρουσία" των ΚΚΕδων; Να πάνε φυλακή όσοι παρανόμησαν και να τελειώνουμε μ' αυτούς. Να πάνε φυλακή τόσο οι εγκληματίες του Περισσού όσο και οι επίσης εγκληματίες ιδιοκτήτες των δύο μεγάλων κομμάτων, που "έστησαν" την κατάσταση. Αυτοί, που κατέλυσαν το Σύνταγμα και λειτουργούν ως πραξικοπηματίες τα τελευταία τριάντα χρόνια. Να πάνε φυλακή τόσο η Παπαρήγα όσο και οι Καραμανλήδες με τους Παπανδρέου και τους Μητσοτάκηδες. Να πάνε φυλακή οι πραξικοπηματίες, όπως πήγαν οι προηγούμενοι από αυτούς. Τα κελιά υπάρχουν, ο λαός έδειξε διάθεση να τιμωρήσει και το μόνο που μένει είναι να δικαστούν για τα εγκλήματά τους. Μέχρι πότε θα μας δουλεύουν. Κάποτε μας έβαλαν να σκοτωθούμε μεταξύ μας και σήμερα δεν προλαβαίνουμε να τους ταΐζουμε. Έλεος. Ακόμα και οι εφιάλτες κάποτε έχουν ένα τέλος.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΠΟΧΗ".

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .