Φίλε Ανώνυμε και Επώνυμε Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝAI ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ.

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ - ΣΤΟΝ "ΓΑΛΑΤΑ" ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ "ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ" ,ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ?

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ .

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ "ΤΡΕΛΗ" ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.


ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΡΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ.

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ .


ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .


Φίλε Ανώνυμε και Επώνυμε

ΑΓΑΠΗΤΟΙ-ΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

Θεωρώ ανάγκη να απευθύνω αυτο το ... "γράμμα", στους γνωστούς και άγνωστους φίλους και φίλες, που γνωριστήκαμε και πραγματικά αγαπηθήκαμε μέσα απο αυτόν τον ιστότοπο.
Είναι πρωτοφανής και συγκινητική η συμμετοχή και εκδήλωση συμπαράστασης μέσω mail και τηλεφωνημάτων, είναι και η δικαίωσή μου που πίστεψα σ`αυτήν την νέα (;) μορφή εκλογικού αγώνα.
Ξεκαθάρισα απο την αρχή ότι δεν προέρχομαι απο πολιτικά τζάκια και συνεπώς δεν διαθέτω την οικονομική ευρωστία ώστε να αποδυθώ σε αγώνα με οικονομικά μεγέθη αστρονομικά για μένα.
Οι δυνατότητές μου φτάνουν στο ύψος των 2 μηνιαίων συντάξεων του ΙΚΑ. Δηλαδή κάποιες κάρτες, μονόφυλλο σημείωμα, εξοδα ταχυδρομείου και ΤΕΛΟΣ!
Όμως, για να μην κλαιγόμαστε, διαθέτουμε το ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ μέσον πρόσβασης και επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .