ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ" ΣΕ Ομογενείς

Ομογενείς στα ψηφοδέλτια

Αρκετοί ομογενείς έχουν συμπεριληφθεί σε ψηφοδέλτια επικρατείας ελληνικών κομμάτων, ενόψει των εκλογών της 4η Οκτωβρίου.
Πρόκειται για τους κ.κ. Κωνσταντίνο Δημητρίου (ΝΔ), από τη Γερμανία, τον Ηλία Μόσιαλο (ΠΑΣΟΚ) από τη Μεγάλη Βρετανία και την Έλενα Παναρίτη (ΠΑΣΟΚ), την Κατερίνα Γιαννάκη (ΣΥΡΙΖΑ), από την Ιταλία και τον
Νικόλαο Διαμαντίδη (ΛΑΟΣ), από τις ΗΠΑ.

Σε ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αναγέννησης συμμετέχουν επίσης ο δκηγόρος Κωσταντίνος Γουμάγιας κάτοικος Ντίσελντορφ της Γερμανίας και ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Λύκος κάτοικος Βερολίνου
Κωνσταντίνος Δημητρίου (ΝΔ)
Ο κ. Δημητρίου είναι Ταμίας του ΣΑΕ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών κοινοτήτων Γερμανίας.
Γεννήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας από γονείς μετανάστες, με τόπο καταγωγής την Ήπειρο. Σπούδασε στην Ελλάδα, παίρνοντας το πτυχίο της Δασοπονίας και στη συνέχεια στη Γερμανία, όπου έλαβε το πτυχίο Πληροφορικής και Οικονομικών.
Εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Πληροφορικής του University of Applied Sciences της Κολωνίας. Μεταξύ άλλων είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Ιδρύματος της ΟΕΚ, του Ελληνο – γερμανικού Πολιτιστικού Κέντρου Κολωνίας, Γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Κολωνίας, ενώ έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κολωνίας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ



Υ.Γ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο "ΕΡΩΤΑΣ"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .