ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ!!!

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΟΙΚΟΝΟΜΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ- ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΡΙΣΜΑ (ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΥΠΕΡ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ) ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Αν δεν είναι έτσι, ή κάπως έτσι, ας μας εξηγήσουν με επιχειρήματα. Πως για να εισπρά-ξεις ένα δάνειο από Τράπεζα, ή και να θεωρήσεις Τιμολόγια της επιχείρησής σου, οφείλεις εκτός των ατομικών και επιχειρηματικών εγγυήσεων που διαθέτεις, να διαθέτεις ειδικότερα, Εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας, Σημείωμα Ασφαλιστικού φορέα, λες και προσφεύγεις στο δανεισμό, για να τα πάρεις και να διασκεδάζεις!! Και όχι να ανταποκριθείς στις επικίνδυνες υποχρεώσεις σου ,στην Τράπεζα, τον Ασφαλιστικό φορέα, και την Εφορία, που σε απειλούν και με προσωποκράτηση. Με τις παρούσες συνθήκες, για να μπορείς να πάρεις το Δάνειο, πρέπει να πληρώσεις την Εφορία και το Ασφαλιστικό φορέα. Άρα , πρέπει να βρεις χρήματα από άλλη πηγή. Ποια άλλη πηγή υπάρχει, εκτός την Τοκογλυφία!!! Αν ξέρει ο Υπουργός, ας μας το πει. Ο πολίτης λοιπόν ,προσφεύγει στην Τοκογλυφία, -με συνειδητή συνέργια του Υπουργείου- παίρνει τα χρήματα του Τοκογλύφου και πληρώνει την Εφορία, την Ασφάλειά του και μετά παίρνει το περιβόητο Δάνειο, για να πληρώσει, την Τράπεζα, την Ασφάλεια και τον Τοκογλύφο του!!! Τι άλλη λογική εξυπηρετεί, «η εξυπνάδα αυτή» ,ας μας εξηγήσει ο αρμόδιος Υπουργός, και αν αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της «επανίδρυσης» του Κράτους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .