ΚΚΕ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ...


ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ…..ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΡΕΥΝΑ.




Δεν είναι η πρώτη φορά
που το ΚΚΕ συνεργάζεται σε επίπεδο Βουλής ή Αυτοδιοίκησης, με «προσωπικότητες». Κατά κανόνα οι συνεργασίες αυτές κατέληξαν σε αποχωρήσεις. (Μ. Δρεττάκης, Μ. Νικολινάκος, Θ.Κατριβάνος, Κ. Ζουράρις κλπ). Η συνεχής βουλευτική εκλογή της κ. Κανέλλη είναι ασυνήθιστη για την πρακτική του ΚΚΕ, το οποίο δεν δημιουργεί σταρ της πολιτικής, αλλά αναδεικνύει συνήθως απλούς εργάτες στα βουλευτικά έδρανα. Γνωστά ιστορικά στελέχη του όπως οι Κ. Τσολάκης, Δ. Σάρλης και Δ. Γόντικας δεν πάτησαν το πόδι τους στο Κοινοβούλιο και άλλα όπως ο Δήμος Κουμπούρης, καλούνται να παραιτηθούν πριν ολοκληρωθεί η θητεία τους, στα πλαίσια της ανανέωσης. Δεν φαίνεται να είναι τυχαία η υποχρεωτική παραίτηση του εξαίρετου Λέοντα Αυδή, του πιο αξιόλογου και ευρύτερα δημοφιλούς βουλευτή του ΚΚΕ, που είχε εκλεγεί με το σπαθί του στην ίδια περιφέρεια με την κ. Κανέλλη. Το ΚΚΕ έχει τώρα 22 βουλευτές, ανάμεσά τους πολλούς εργάτες. Τα κανάλια όμως των κ.κ. Κυριακού, Κοντομηνά, Κουρή κλπ. δεν καλούν αυτούς. Ξέρουν καλά τη δουλειά τους και έχουν αναθέσει στην κ. Κανέλλη το ρόλο του τηλεοπτικού εκπρόσωπου του κόμματος. Έτσι η αρειμάνια κυρία κατηφορίζει από τις πλαγιές της Εκάλης ορεξάτη στα τηλεοπτικά στούντιο για να μας βομβαρδίσει με την αντιαμερικανική, αντιευρωπαϊκή, αντιιμπεριαλιστική, συνωμοσιολογική της λογοδιάρροια. Παράλληλα δηλώνει την πίστη της:
kaneli2«Θεωρώ αδύνατον για έναν ορθόδοξο να μην είναι κομμουνιστής… Πεθαίνοντας θέλω το φέρετρο να είναι το μισό σκεπασμένο με το σφυροδρέπανο και το άλλο μισό με την ελληνική σημαία σε θρησκευτική κηδεία» («Νέα», 12.1.’06). ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ εΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .