Σημίτης - Καραμανλής - ΣΥΝ - "Κ"ΚΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ




Tα στοιχεία για το ότι ο Κόκκαλης υπήρξε πράκτορας της Στάζι είναι αδιαμφισβήτητα. Είναι επίσης ισχυρές οι ενδείξεις ότι μέσω της Ιντρακόμ πρόσφερε τις υπηρεσίες του για τη μεταφορά πληροφορικής τεχνολογίας από τη Δύση στη Ρωσία την εποχή του ψυχρού πολέμου.
Η Iντρακόμ στήθηκε στην Ελλάδα γιατί αυτή ήταν η μόνη χώρα της Δύσης στην οποία υπήρχε ένας ρωσόφιλος πρωθυπουργός, ο Α. Παπανδρέου, και ένα καλά οργανωμένο ρωσόφιλο κόμμα, το ψευτοΚΚΕ. Αυτοί, μέσα από το Κυπριακό και τη μεθοδευμένη όξυνση με την Τουρκία και τη Δύση, κατάφεραν να επιβάλουν από τότε σα “μοναδικό φίλο του έθνους” τη Ρωσία. Μέσα σ’ αυτό το κλίμα πέτυχαν μέσω παράνομων διαγωνισμών να κάνουν τον Κόκκαλη αποκλειστικό προμηθευτή του ΟΤΕ κυρίαρχο στις τηλεπικοινωνίες, διαχειριστή της μηχανοργάνωσης του δημοσίου και προμηθευτή καίριων ηλεκτρονικών συστημάτων του στρατού. Από τότε ο πράκτορας της Στάζι ελέγχει το νευρικό σύστημα της χώρας, έχει γίνει ο ισχυρότερος οικονομικός παράγοντας, ο μεγαλύτερος νονός του τζόγου και, με την παραχώρηση του Ολυμπιακού, χειριστής του μεγαλύτερου στρατού φιλάθλων. Επίσης χρησιμοποιώντας τον ΟΤΕ και με τη βοήθεια της ρώσικης διπλωματίας έχει χωθεί στα Βαλκάνια και στο χώρο της πρώην ΕΣΣΔ. Παντού απ’ όπου περνάει αυτή η υπερφυσική βδέλλα μυρίζει διαφθορά.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .