ΣΟΚ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΚΩΝΕΙ "ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ"...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!




O πρωθυπουργόςι “σηκώνει μόνος του το σταυρό του μαρτυρίου" ΤΑΔΕ ΕΦΗ Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ...Επισής λέει τόσες κοτσάνες που θα συζητηθούν...
ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΑ΄? ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑΥΡΟ.
Επίθεση προς υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη εξαπολύει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνεντευξή του στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
*“Δεν αποκλείεται αυτό που εδώ και οκτώ μήνες έχω δηλώσει -και ψιθυρίζεται στην ελληνική κοινωνία- ότι δηλαδή οι πολίτες βλέπουν με συμπάθεια τη συνεργασία μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ”. ΟΧΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
*Η Θεσσαλονίκη κατάντησε εδώ και 20 χρόνια πρωτεύουσα της άγονης γραμμής, των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων, των χαμένων ευκαιριών. Δεν αντέχουμε άλλες καθυστερήσεις.
*Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι στη ΝΔ που βάζουν το πολιτικό, κομματικό και προσωπικό συμφέρον να ανταγωνίζεται την ανευθυνότητα. (και εμείς είμασταν σίγουροι οτι δεν υπάρχει κανένας).
*Το μεγάλο πρόβλημα είναι επικοινωνιακό. Το έχω επισημάνει εδώ και ενάμιση χρόνο. Ο Ευάγγελος Αντώναρος είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος, αξιοπρεπέστατος και σοβαρός. Όμως, από κει και πέρα πρέπει να ξέρεις να πουλάς και το προϊόν. Άλλο να ξέρεις να φτιάχνεις παπούτσια κι άλλο να ξέρεις να τα πουλάς…
*Πώς γίνεται “πολιτικός έρωτας” ο Καραμανλής και φλερτ με τον Καρατζαφέρη; Οι θέσεις του κ. Καρατζαφερη δεν είναι για τα “μπάζα”. Ο κ. Καραμανλής ξέρει πολύ καλά το τι λέω και τι κάνω. Εξάλλου, όπως έχω δηλώσει, τιμώ, σέβομαι και στηρίζω τον Καραμανλή.
*Πιστεύετε ότι υπάρχουν περιθώρια για να ανατραπεί το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί απέναντι στην κυβέρνηση; Επανειλημμένα έχω τονίσει ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Ο λαός εμπιστεύεται και αγκαλιάζει τον Καραμανλή, όμως εμείς πάψαμε να αγκαλιάζουμε το λαό.( ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ).
*Ανασχηματισμός ή εκλογές; Με φάστφουντ αποφάσεις όπως ο ανασχηματισμός, ο οποίος έγινε προ οκτώ μήνες, δεν κερδίζονται εκλογές.
ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ...
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.(ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ Ο ΧΑΖΟΣ)

ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .