Η παντοκρατορία της ΔΕΞΙΑΣ .Ιδρυτής και ηγέτης της ήταν ο ΔΕΞΙΟΣ "παραθεριστής" Καραμαν­λής. Ο διορισμένος πρωθυπουργός του παλατιού.

Η παντοκρατορία της ΔΕΞΙΑΣ αποκαλύπτεται από τη γνώση των προσώπων, τα οποία δέσποζαν στην εποχή της μεταπολίτευσης.
Αρκεί κάποιος να δει τις ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων, τα οποία μονοπωλούσαν την εξουσία και θα το καταλάβει πολύ εύκολα. Στη δεξιά Νέα Δημοκρατία ποιοι ήταν οι ηγέτες της; Ιδρυτής και ηγέτης της ήταν ο ΔΕΞΙΟΣ "παραθεριστής" Καραμαν­λής. Ο διορισμένος πρωθυπουργός του παλατιού. Ο πρωθυπουρ­γός της βίας και της νοθείας. Ο πρωθυπουργός της ΔΕΞΙΑΣ, που δολοφόνησε τον Λαμπράκη.
Από εκεί και πέρα όλη η διαδοχή είναι ΔΕΞΙΟΙ, είτε παιδιά δοσίλογων είτε "παραθεριστές". Ο Ράλλης ήταν ο γιος του δοσίλογου πρωθυπουργού της κατοχής. Ο Αβέρωφ ήταν ΔΕΞΙΟΣ "παραθεριστής". Ο Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος ξάδερφος του Σοφοκλή Βενιζέλου, ο οποίος ήταν ο διορισμένος από τους Άγγλους πρωθυπουργός των "παραθεριστών". Ο Έβερτ ήταν ο γιος του δοσίλογου αστυνομικού διευθυντή της Αθήνας της κατοχής.
Τα αντίστοιχα έγιναν και από την πλευρά του αριστερού ΠΑΣΟΚ. Όλοι τους ΔΕΞΙΟΙ. Ηγέτης του ήταν ο αμερικανοτραφής Ανδρέας. Ο γιος του αγγλόδουλου, που προκάλεσε τον εμφύλιο. Ο γιος του επαγγελματία διχαστή της Αριστεράς. Ο γιος του ΔΕΞΙΟΥ "γέρου". Ο Ανδρέας ήταν ο μόνιμος προστατευόμενος της ΔΕΞΙΑΣ. Η ΔΕΞΙΑ τον φυγάδευσε στην Αμερική, όταν επί Μεταξά παρίστανε τον "επαναστάτη". Η ΔΕΞΙΑ τον προστάτευσε, όταν οι Έλληνες σκοτώνονταν στα βουνά κι αυτός έπαιζε τον ναύτη στις ΗΠΑ.
Μετά την κρίσιμη εποχή η ΔΕΞΙΑ ήταν αυτήν η οποία τον επανέφερε. Η ΔΕΞΙΑ τον έφερε ως "επιστήμονα" στην κυβέρνηση του ΔΕΞΙΟΥ Καραμανλή. Η ΔΕΞΙΑ τον βοήθησε να "δραπετεύσει" από τη Χούντα. Αυτόν διαδέχθηκε ο "αριστερός" Σημίτης. Ποιος ήταν ο Σημίτης; Ο γιος του διορισμένου από τον Παπανδρέου και άρα από τους Άγγλους διοικητή της Στερεάς Ελλάδας Γ. Σημίτη. Ο σύζυγος της ΔΕΞΙΑΣ Δάφνης.
Από εκεί και πέρα η ΔΕΞΙΑ βάση αυτής της ηγεσίας ήταν μόνιμα παιδιά της ΔΕΞΙΑΣ. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ειδικές πληροφορίες για να τα γνωρίζει. Η ίδια ΔΕΞΙΑ βάση στελεχών υπήρχε και στα δύο κυρίαρχα κόμματα. Η Νέα Δημοκρατία στελεχωνόταν μόνιμα από τους ΔΕΞΙΟΥΣ, που τώρα είχαν "αναβαπτιστεί" και παρίσταναν και τους αγωνιστές κατά της Χούντας.
Τα ίδια ονόματα που κυριαρχούσαν την εποχή της επάρατης ήταν κυρίαρχα και στη μεταπολίτευση. Η Τσουδερού, που ήταν κόρη του διορισμένου από τους Άγγλους πρωθυπουργού. Η Μπενάκη, ο Βαρβιτσιώτης, ο Τσαλδάρης, ο Παπαδόγγονας, ο Παπαληγούρας κλπ.. Οι πρώην ευνοούμενοι του Παλατιού έγιναν οι πρωταγωνιστές της δημοκρατίας.
Τα ανάλογα έγιναν και από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ. Τα περισσότερα στελέχη του είτε ήταν αυθεντικοί ΔΕΞΙΟΙ είτε έγιναν ΔΕΞΙΟΙ για λόγους συμφέροντος. Αυθεντικοί ΔΕΞΙΟΙ ήταν όλοι οι "εξόριστοι" αγωνιστές. Πώς το ξέρουμε; Ποιος Έλληνας είχε τη δυνατότητα εκείνη την εποχή της άπειρης φτώχειας να σπουδάσει παιδί στο Λονδίνο, τη Ρώμη ή το Παρίσι; Οι φτωχοί Αριστεροί; Όχι βέβαια. Αυτοί οι οποίοι είχαν τέτοια δυνατότητα ήταν οι ΔΕΞΙΟΙ. Εκείνων τα παιδιά ήταν οι σοσιαλιστές εξόριστοι "αντιστασιακοί" κατά της Χούντας.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .