ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ … ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ .προς ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗ












Ο δήμος παραλίας είναι το πιο γνωστό μέρος στην βόρεια Ελλάδα .Τα τελευταία χρόνια το έχουν επισκεφτεί όλα τα βαλκάνια και γενικά είναι ένας προορισμός από τους πιο δημοφιλείς της Ελλάδας .
Ο δήμος ξαφνικά άρχισε να κάνει τον Επιχειρηματία και έδωσε σε “πετυχημένους” εργολάβους αμμουδιές να παριστάνουν τους πετυχημένους .
Στον χορό των περίεργων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Δήμου είναι και η ηλεκτρονική σελίδα που ετοιμάζουν με προϋπολογισμό “βαρύ” από ότι ακούγετε 100।000€। Θα περιμένουμε να δούμε τι σελίδα θα είναι αυτή .
Δεν μπορεί σε άλλα να είσαστε ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΑΖΟΙ.
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ να ενημερώσουμε τον Δήμαρχο και τον Νομάρχη ΠΙΕΡΙΑΣ για μερικές επισημάνσεις που μας έγιναν ενόψει τουριστικής περιόδου .
Ο νέος παραλιακός δρόμος παραλίας- Κορινού έχει γίνει για ΚΑΡΑ. Αυτή τη στιγμή περνάνε ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ και χωρίς να υπάρχει καμία σήμανση ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ την ώρα που από εκεί περνάνε καθημερινά τουρίστες που γυρίζουν από την νυχτερινή έξοδο και όχι μόνο. Τις λακκούβες που έχει αυτήν την στιγμή η παραλία Κατερίνης δεν τις έχει ούτε χωριό της Αφρικής .
Θα θέλαμε να γίνετε λίγο πιο “ΓΡΗΓΟΡΟΣ”, όπως γρήγορα παίρνετε αποφάσεις σαν να ήσασταν ιδιοκτήτης για την ακίνητη δημόσια περιουσία μας , έτσι γρήγορα να γεμίσετε τις λακκούβες, να βάλετε φανάρια και σήμανση στον δρόμο παραλίας- Κορινού και να δείτε λίγο το θέμα σαν ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ .
Να παρακαλάτε να μην θρηνήσουμε Θύματα γιατί τότε θα βρεθούν πολλοί καλοθελητές να ψάξουν πολλά περισσότερα από ότι εμείς θα δούνε γιατί περνάτε τα ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ,ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΙΧΤΕΡ।
ΠΡΟΣΟΧΗ
Κύριε δήμαρχε και Κύριε Νομάρχη
επειδή ζούμε σε δύσκολες εποχές και η αγορά του τουρισμού περνάει μεγάλη κρίση δεχόμαστε μεγάλο ανταγωνισμό από άλλες χώρες όπως Τουρκία ,Ιταλία και άλλες περιοχές, για αυτό θα πρέπει να φροντίσουμε η διαμονή των τουριστών μας να είναι όσο το δυνατόν καλλίτερη ,αναίμακτη και να βλέπουμε τους τουρίστες σαν να είμαστε εμείς .
Εσείς κύριε Δήμαρχε-κύριέ Νομάρχη θα δεχόσασταν να κάνετε διακοπές σε ένα μέρος που περνάνε φορτηγά και χαλάνε τις διακοπές σας;Δειτε τις φωτογραφίες ,τι κάνουν αλλού εκεί που βάζουνε το μυαλό τους να δουλέψει ,εκεί που ξέρουν να τρέχουν όλο το χρόνο και όχι μόνο οταν ψάχνουν για ψήφους।

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .