Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…..


Δεν είναι δυνατόν κάθε καλοκαίρι οι «νάνοι» του Ελληνισμού να μιλάνε για τον μέγιστο των Ελλήνων και να λένε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
Δεν είναι δυνατόν άνθρωποί που έχουν ζήσει όλη τους την ζωή φοβισμένοι να μιλάνε για τον Μέγα Αλέξανδρο σαν να ήταν αδερφός τους।
Άνθρωποι δειλοί και γελοίοι να μιλάνε επι ώρες μπροστά από τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
Δεν μπορεί αυτοί που βλέπουν αμερικάνικη σημαία και κάνουν κωλοτούμπες,
αυτοί που για προσωπικά τους συμφέροντα έχουν κάνει έναν λαό να πεινάει να θέλουν να μιλάνε για τον Μέγα Αλέξανδρο σύμβολο θάρρους και αυτοθυσίας .
Σε αυτήν την χώρα κάποιοι έχουν χάσει το μέτρο, κάποιοι έχουν εντελώς αποθρασυνθεί και νομίζουν ότι κανείς δεν τους βλέπει .
Τους βλέπουμε και γελάμε, θα θέλαμε να τους τσακίσουμε αλλά απαξιούμε .
Αλλά τι πρέπει να γίνει με όλους αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον ΜΕΓΙΣΤΟ και μας προσβάλουν; Απόδειξη των όσων λέμε είναι ο κόσμος με τα βίας μαζεύουν 100 άτομα σε κάθε εκδήλωση γιατι κανένας δεν τους δίνει σημασία .
Μια καλή λύση ίσως είναι τα Αυγά φανταστείτε στην επόμενη εκδήλωση να πέσουν 1000 αυγά. θα ξαναμιλήσουν οι κομπάρσοι ;
Θα περνάνε από το άγαλμα και θα κρύβονται ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΑΝΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΟ।
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ;;;;;;;;
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .
ΕΠΙΣΗΣ δείτε τι έπαθε ο ΝΙΚ ΓΚΡΙΦΙΝ ΜΕ ΑΥΓΑ πατηστέ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .