Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ

http://www.eamb.gr/new_text/deke2008.htm

Ο Παπούλιας υπέρ της "εξέγερσης των νέων το Δεκέμβρη"; Τι λέει η Κυβέρνηση γι'αυτό; Τι λένε όσοι έχασαν την περιουσία τους;
Το άκουσα στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, αλλά επειδή το είπε η γνωστή Αθηνά Ραπίτου, σκέφτηκα "μπα, ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα θα ναι". Έλα όμως που ήταν αλήθεια. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την επίσκεψή του στην Φινλανδία, και σε ερώτηση ξένου δημοσιογράφου για τα επεισόδια του Δεκεμβρίου και την οικονομική κατάσταση, εκείνος είπε:«τον περασμένο Δεκέμβριο είχαμε μια εξέγερση των νέων ανθρώπων, που εκδήλωσαν την οργή τους για όλα αυτά, για τα οποία δεν συμφωνούν και τους κάνουν να υποφέρουν. Θεωρώ, ότι είναι παρήγορο πως η νεολαία εξεγείρεται για πράγματα, τα οποία δεν μας πηγαίνουν, δεν μας αρέσουν.»
Ώστε έτσι λοιπόν. Οι νέοι τον Δεκέμβρη "εξεγέρθηκαν" γιατί δεν αντέχουν την οικονομική κατάσταση, γιατί διαφωνούν με το Βατοπέδι, γιατί δεν τους αρέσει η διαφθορά. Μάλιστα. Να μας πει ο κ. Παπούλιας, που πολύ μιλάει για η διαφθορά τελευταία, όταν δάνιζε χρήματα για να φτιάξει ο Ανδρέας τη "ροζ βίλα", πως λεγόταν η πράξη του; Αδιάφθορη; Πως δικαιολογήθηκαν τότε τα χρήματα που δάνισε;
Αλλά να μας πει κυρίως η Κυβέρνηση, αν συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές. Να μας πουν όσοι έχασαν τις περιουσίες τους, όσοι υπάλληλοι έμειναν χωρίς δουλειά επειδή τα καταστήματα στα οποία δούλευαν κάηκαν ολοσχερώς, αν τους αντιπροσωπεύουν οι δηλώσεις αυτές.Δυστυχώς ο κ. Πρόεδρος φροντίζει να μας υπενθυμίζει την πολιτική του προέλευση, αντί να προσπαθεί να είναι Πρόεδρος όλων των Ελλήνων.

http://egersis.blogspot.com/2009/05/blog-post_1635.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .