ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ Η HADISE *****ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ H ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION .


ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Η HADISE 7/4/2009
H ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION .
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ «ΕΞΥΠΝΕΣ» ΙΔΕΕΣ.?
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ .

Κάποιοι νομίζουν ή νόμιζαν ότι θα δουλεύουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ για πάντα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας εξοργίσουν και γενικά να αποσταθεροποιήσουν την χώρα μια με τα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ μια με τα επεισόδια στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ μια με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ μια με τα ΖΩΝΙΑΝΑ και γενικά οπού μπορούν να βάλουν το χεράκι τους ώστε να φέρουν αναταραχή στην χώρα είναι ένα βήμα μπροστά η έτσι θέλουν να νομίζουν .

Εμείς είμαστε ξεκάθαροι και το έχουμε δηλώσει πολλαπλές φορές ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με την γείτονα χώρα και όλα όσα ακούγονται στην Θράκη έχουν διευθετηθεί μετά συνθηκών ,τα άλλα όλα είναι απλές προβοκάτσιες .
Αν το τραγούδι της Τουρκίας είναι καλό να βγεί πρώτη θα το χαρούμε πολύ। καλή επιτυχία HADISE
Tα μάτια μας ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ।(ΜΗΝ ΚΑΙ ΞΕΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ "ΗΡΩΪΚΗ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΠΑΡΙΑ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .