ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ.....ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ


Το ''γαλαζοπράσινο'' σκάνδαλο που συγκλόνισε την Αγροτική Τράπεζα Κατερίνης για τα στεγαστικά δάνεια που εγκρίθηκαν για την ανέγερση κατοικιών Αθίγγανων, και κατέληξαν στις τσέπες επιτηδείων φαίνεται να έχει πολλές προεκτάσεις।

Η κατεπείγουσα προκαταρκτική ανάκριση αποπερατώθηκε και ασκήθηκαν διώξεις κατά παντός υπευθύνου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης και ο φάκελος του σκανδάλου βρίσκεται από τις 5 Μαρτίου του 2009 στο γραφείο της ανακρίτριας, οπότε αναμένεται να ασκηθούν διώξεις και ονομαστικά.

Η κομπίνα είχε στηθεί με αριστοτεχνικό τρόπο με πρωταγωνιστές εξέχοντα μέλη της τοπικής κοινωνίας: ο πολιτικός μηχανικός και η ελεγκτής της Αγροτικής Τράπεζας, επίσης πολιτικός μηχανικός. Ο πρώτος, κουμπάρος βουλευτή της αντιπολίτευσης, η δεύτερη προσκείμενη στη συμπολίτευση.

Στο κόλπο φερόταν να εμπλέκεται και ένας δικηγόρος, στενός συνεργάτης πρώην υφυπουργού και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που αποτελούσε τη "βίτρινα" της υπόθεσης και έδινε και κάτι "ψιλά" στους Αθίγγανους, για να μην διαμαρτύρονται και άλλοι δύο υπάλληλοι της Αγροτικής.

Το "μεγάλο κόλπο" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .