ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ (ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ)


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ।
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΙΒΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ।
ΤΙ ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΙΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΑΥΛΙΔΗ ।
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 4ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ।
ΕΙΔΟΥ ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ........ΚΥΡΙΟΙ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .
Στο διαβιβαστικό αναφέρεται ότι η Αγγελική Παυλίδη στις 8.1.2007 κατέθεσε σε λογαριασμό της στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο 100.000 για εξόφληση δανείου και 130.000 ευρώ που είχε πάρει για την αγορά διαμερίσματος στο Ψυχικό. Για τον ίδιο σκοπό είχε λάβει και από τον θείο της δάνειο 225.000 ευρώ. Με αυτό εξόφλησε, υποτίθεται, το σπίτι αντικειμενικής αξίας 155.426,04 ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ο θείος δεν δέχθηκε την επιστροφή του δανείου από την ανιψιά του και έτσι η Αγγελική Παυλίδη κατέθεσε τις 100।000 στο Τ. Τ. προς αποπληρωμή του δανείου. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, ο ανακριτής κρίνει ότι το τίμημα της αγοραπωλησίας του ακινήτου ξεπερνά το για φορολογικούς λόγους μέγεθος της αντικειμενικής του αξίας και ανήλθε τουλάχιστον σε 333.750 ευρώ, «προς κάλυψη του οποίου χρειάστηκε η Αγγελική Παυλίδη τόσο το δάνειο από τον θείο της όσο και το δάνειο από το Τ. Τ., αν υπολογισθεί δε ότι μετά την αγορά του εν λόγω οροφοδιαμερίσματος, η Αγγελική Παυλίδη προέβη και σε εσωτερική του ανακαίνιση».
Σύμφωνα με την καταγγελία του εφοπλιστή Φώτη Μανούση, το Νοέμβριο του 2006 έδωσε στο κ. Ζαχαρίου το ποσό των 100.000 ευρώ σε μετρητά και επιταγές ύψους 525.000 ευρώ, προκειμένου -όπως ισχυρίζεται- η εταιρία του, «ΣΑΟΣ», να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης στις επιδοτήσεις άγονων γραμμών σε νησιά του ΒΑ Αιγαίου.
Το σημείο της καταγγελίας, που περιέχεται στο διαβιβαστικό του Ανακριτή προς τον Πρόεδρο της Βουλής και ενεργοποιεί το νόμο περί ευθύνης υπουργών, είναι το εικοσαετούς διάρκειας δάνειο, που είχε λάβει η κόρη του κ. Παυλίδη, τον Ιούλιο του 2006 για αγορά σπιτιού, το οποίο αποπλήρωσε τον Ιανουάριο του 2007.
Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, ο κ. Ζαχαρίου εξόφλησε υποχρεώσεις ύψους 40.000 ευρώ δύο ημέρες μετά την ημερομηνία, που ο κ. Μανούσης καταγγέλλει ότι του έδωσε σε μετρητά τις 100.000 ευρώ.

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Ο ΕΝΑΣ ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ ΒΙΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ।

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ।

ΟΥΣΤ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΩΝ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .