Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ .Ο ΣΑΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΓΡΑΜΜΑ".


Η απόλυτη ξεφτίλα. Ο Σανιδάς δεν στέλνει τον φάκελο του Βατοπεδίου για δεύτερη φορά στην Βουλή. Τι φοβάται;;;
23/4/2009
#fullpost{display:inline;}
Μπλοκάρει, για δεύτερη φορά, ο εισαγγελέας του Αρειού Πάγου Γιώργος Σανιδάς, τη διαβίβαση στη Βουλή, της υπόθεσης για τη Μόνη Βατοπεδιου।Ο Γιώργος Σανιδάς αποφαίνεται ότι δεν υπάρχουν ευθύνες πολιτικών προσώπων, ενώ επικαλείται την εγκύκλιο του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινού του έτους 2003, σύμφωνα με την οποία τον τελικό λόγο για την αποστολή δικογραφίας στην Βουλή έχει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου।Νωρίτερα, οι εισαγγελείς εφετών Ευσταθία Σπυροπούλου και Παντελής Στραγάλης, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την προκαταρκτική έρευνα σε σημείωμα που απέστειλαν στον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Κυριάκο Καρούτσο, ζητούσαν να διαβιβαστεί στη Βουλή η υπόθεση, βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών। ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ξ. α

Υ।Γ Μέσα σε μια κοινωνία, η οποία μαστίζεται από τη φτώχεια έδωσαν στους δικαστές αυξήσεις της τάξης του 80%. Γιατί; Για να συνεχίσουν να βλέπουν τις παρανομίες τους σαν "πλάνες". Για να συνεχίσουν να μην "βλέπουν" τις οφθαλμοφανείς συνταγματικές παρανομίες τους. Παρανομίες, όπως τα άσυλα των βουλευτών. Παρανομίες, όπως οι παραδικαστικές εξεταστικές επιτροπές της Βουλής. Παρανομίες, οι οποίες καταλύουν κάθε έννοια ισονομίας και ισοπολιτείας σ' αυτήν τη χώρα. Παρανομίες, που επιτρέπουν στους κλέφτες πολιτικούς να κρίνουν μόνοι τους τις κλοπές και ως εκ τούτου να αυτοαπαλλάσσονται από τις όποιες κατηγορίες τους βαραίνουν।

Βατοπέδι ;;;;;;;;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .