ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ .....ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ .....ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ποιοι στρώνουν το χαλί για την νεα σφαγή


Ποιοι στρώνουν το ...χαλί για το ...Νέο Χρηματιστήριο;
Οδεύουμε προς νέο Μεγάλο Σκάνδαλο σε συνέχεια αυτού του Χρηματιστηρίου;Ποιοι μετά την λεηλασία των οικονομιών του Ελληνικού λαού , προετοιμάζονται να του ....«φάνε» και την γη του; Με ποιον τρόπο και με ποίων την « κάλυψη»; Πάλι μεγαλονταβατζής στο παιχνίδι; Περισσότερες αποκαλύψεις μετά το πολύ ενδιαφέρον Νομαρχιακό Συμβούλιο παραλιακού Νομού της Πελοποννήσου που έγινε χθες το βράδυ.
Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2009
Κορινθία ώρα μηδέν.
Πάνε κάποια χρόνια που είχα να παραβρεθώ σε συνεδρίαση Νομαρχιακού Συμβουλίου. Εχθές το βράδυ ταξίδεψα στην Κόρινθο και παραβρέθηκα στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου , ύστερα από παράκληση ενός φίλου μου .
Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η σήψη έχει προχωρήσει τόσο βαθιά στον κοινωνικό μας ιστό, που αναρωτιέμαι εάν υπάρχει δρόμος επιστροφής.Το θέμα το οποίο ενδιέφερε τον φίλο μου ήταν μια Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την δημιουργία στην περιοχή ενός Κέντρου Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ).Μια υπόθεση που από όπου και εάν την έπιανε κανείς ...λερωνόταν. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.Πρόκειται για ένα σκάνδαλο, με έντονο χρώμα διαπλοκής। ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .