ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ......ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ.


ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ .......ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…॥ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΚΚΕ ।

ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΕΚΑ ,ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ.
Τα δυο αυτά κόμματα έχουν κοροϊδέψει τον λαό σε πολλές εκλογικές μάχες με σκοπό να τον αποπροσανατολίσουν και να του κλέψουν την ψήφο .Μετά για 4 χρόνια να γελάνε πίσω απο την πλάτη του।
Το ΕΑΜ.Β (http://www.eamb.gr/) εχεί «σκοτώσει» το ΚΚΕ και ακόμη δεν μπορεί η Παπαρήγα και τα συντρόφια της να το χωνέψουν ,ετσι ενεργοποιήσαν τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
Ο πρόεδρος του ΕΑΜ।Β Παναγιώτης Τραϊανού κατά εξακολούθιση έχει αναφέρει ΤΟ ΚΚΕ αλλά από ότι είδαμε δεν υπάρχει απάντηση ουτε από την αλέκα ουτε από την Λιανα ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑΠιστευέτε ότι αν είχε δίκιο το ΚΚΕ θα το άφηνε ετσι ;
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ।ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ।
ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΚΕ
ΕΞΩ το ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ।
ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΚΕ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΧΘΡΑ।
ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 4ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ।
Η ΑΛΕΚΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΜΑΧΗ.
ΤΟ ΕΑΜ.Β «ΓΥΡΙΣΕ» ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .