ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ-ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ (Η ΑΛΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ)


२६/०३/2009
Απολογήθηκε η Κ. Μπουρμπούλια για υπόθεση μετοχών

Νέες κατηγορίες αντιμετωπίζει η πρώην πρωτοδίκης Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, αυτή τη φορά σχετικά με τον τρόπο που είχε διενεργήσει την ανάκριση για τις μετοχές - φούσκες του Χρηματιστηρίου. Η κ. Μπουρμπούλια μετά την απολογία της στους εφέτες ανακριτές κ. Ι. Μαγγίνα και Ι. Φιοράκη, κρίθηκε προφυλακιστέα. Σε βάρος της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τα κακουργήματα της κατάχρησης εξουσίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, τα οποία αφορούν τον τρόπο που χειρίστηκε, την περίοδο που ήταν ανακρίτρια, υπόθεση για την μετοχή της "Σιγάλας".
Το 2001 η κ. Μπουρμπούλια είχε απαγγέλλει στον επιχειρηματία Τρύφωνα Αποστολόπουλο και στους συγκατηγορουμένους του, κατηγορία για το πλημμέλημα της χειραγώγησης μετοχών. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος της, για την "ευνοϊκή μεταχείριση που επεφύλαξε", ο κ. Αποστολόπουλος κατέθεσε μέσω offshore εταιρειών σε λογαριασμό της πρώην ανακρίτριας στην τράπεζα UBS της Ελβετίας ποσό περίπου 400.000 ευρώ. Σημειώνεται, ότι η κ. Μπουρμπούλια εκτίει κάθειρξη 12 ετών για εμπλοκή της στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος.
ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΝΕΤ 105,8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .