4γκαζακια १ μπετονι βενζινης ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ(ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ(αποκλειστικό)

πριν διαβάσετε την παιδική προκύρηξη που στείλανε οι κοκκινοσκουφίτσες Φρόνιμο είναι να πούμε ότι το μητσοτακαιϊκο είναι μέτρ του είδους στο να βγαίνει λάδι ,από τον καιρό της κατοχής μέχρι τώρα τον ελληνικό λαό τον έχει για δουλοπάροικο τον έχει για βλάκα .
Επωφελείται των πάντων και δεν πληρώνει ποτέ (αλλά μηδέν προ του τέλους μακάριζε) .
Τι θέλουμε να πούμε με όλα αυτά ότι η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ .
ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5 ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ .
ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ॥ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ।
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ θέλουν να ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ।πολυ καλό το σενάριο αλλά το έχουμε δει πολλές φορές.
Υ।Γ την άλλη φορά να χτυπήσετε κανένα ΜΑΝΑΒΙΚΟ.
ΑΛΛΑ στην επιτροπή ανταγωνισμού και σε κανένα τηλεοπτικό κανάλι που επι 35 μέρες δεν λένε τίποτα για τον ΑΠΕΡΓΟ ΤΕΝΕΖΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ .

ΟΛΗ Η
Προκήρυξη
απο τις κοκκινοσκουφιτσες

για την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Κ। Μητσοτάκη19 Μαρτίου 2009, 19:23 τισ
Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από το πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οδό Χαλκοκονδύλη 9, τη νύχτα της Τετάρτης. Με τηλεφώνημα που έγινε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, την ευθύνη για την έκρηξη ανέλαβε η Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση.(η΄κοκκινοσκουφίτσες)
Ο εμπρηστικός μηχανισμός-που αποτελείτο από 4 γκαζάκια και ένα μπιτόνι βενζίνη-εξερράγη στις 10:20 το βράδυ και είχε τοποθετηθεί έξω από την πόρτα του γραφείου του πολιτικού, που βρίσκεται στον 5ο όροφο.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ έξω από το γραφείο δεν υπήρχε φρουρός.
Την υπόθεση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Την Πέμπτη η οργάνωση απέστειλε προκήρυξη όπου αναφέρει τους λόγους για τους οποίους πραγματοποίησε την επίθεση:
"Εγκαινιάσαμε τα νέα κατασταλτικά μέτρα τοποθετώντας εμπρηστικό μηχανισμό στα πολιτικά γραφεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Ενός χαρακτηριστικού εκπροσώπου της πολιτικής και οικονομικής ελίτ, η οποία θωρακίζεται απένατι στις επερχόμενες εξεγέρσεις με μέτρα αντάξια του Γ΄ Ράιχ.
Τα χημικά, οι ξυλοδαρμοί οι εκατοντάδες συλλήψεις και οι δεκάδες προφυλακίσεις δεν κατάφεραν να ανακόψουν το μεγαλειώδες ξέσπασμα της κοινωνικής και ταξικής οργής,τα ην εξέγερση του Δεκέμβρη. Τα νέα μέτρα θα έχουν την ίδια τύχη. Το καθεστώς της εκμετάλλευσης και της υποταγής θα τρίξει και πάλι συθέμελα.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των κρατουμένων της εξέγερσης. Δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον αναρχικό Γ.Δημητράκη που δέχτηκε ύπουλη επίθεση από 3 παρακρατικούς ρουφιάνους στην φυλακή. Τέλος αφιερώνουμε την επίθεση μας στην μνήμη της αγωνίστριας κρατούμενης Κατερίνας Γκουλιώνη η οποία βρέθηκε νεκρή κατά την διάρκεια της μεταγωγής της, δεμένη πισθάγκωνα.
Ο αγώνας συνεχίζεται
Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση" οι κοκινοσκουφίτσες
(Πρώτη καταχώρηση: 18 Μαρτίου, 23:03)





Να γελάσουμε η να κλάψουμε δεν ξέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .