ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΕΣΤΗΣ. ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ .


Πραγματικός χέστης। Άρχισε την σπέκουλα στο αντάρτικο πόλης। "Τα παιδιά είναι δικά μας παιδιά" έλεγε και ξαναέλεγε. Δεν έχει ζήσει ποτέ στα Εξάρχεια. Δεν τους ξέρει ούτε από τις προκηρύξεις, τις οποίες δεν έχει διαβάσει ποτέ.
Προσπαθεί να αποστοχοποιήσει τον περίεργο πλούτο του, τα εκατομμύρια που πήρε και το νεοπλουτίστικο τρόπο διαβίωσής του। Είναι ο πραγματικός "δημοσιογράφος"। Δεν πληρώνει, εκμεταλλεύεται, ζει μέσα στη χλιδή, κάνει τον επαναστάτη, αλλά ζει καλύτερα και από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες. Γλύφει τους τρομοκράτες γιατί φοβάται.
Δεν έχει ιερό ούτε όσιο। Υπάρχει πραγματικός επαναστάτης, ο οποίος έζησε και συνομίλησε με τον Ράλφ Πόλε και τον Νικόλα Άσιμο και θα συνομιλήσει με τον Μάκη; ΚΑΝΕΙΣ! http://pressmme.blogspot.com/2009/02/blog-post_983.html
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ε ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΕΣΤΗ।
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΧΕΣΤΗ ।
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΜΑΛΑΚΑ।
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΑΜ.Β ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ।
ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕΙ ΧΕΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ।
Υ.Γ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΧΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ (ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) Η ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ? ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ?





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .