Σε νέα 48ωρη απεργία την Τετάρτη και την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=987449

Σε νέα 48ωρη απεργία την Τετάρτη και την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί

Νέα 48ωρη απεργία πραγματοποιούν την Τετάρτη και την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι γιατροί του ΕΚΑΒ.
Παράλληλα, την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν οι εφημερίες στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, στο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και στα νοσοκομεία Πάτρας, Ιωαννίνων και Ηρακλείου Κρήτης.
Προβλήματα με τις εφημερίες αντιμετωπίζουν τα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας, καθώς οι γιατροί έχουν αποφασίσει να τηρούν μόνο το πρόγραμμα των νόμιμων εφημεριών.
Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη στις 12:30 το μεσημέρι οι γιατροί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.
Οι γιατροί ζητούν να κατατεθεί και να ψηφιστεί από τη Βουλή η Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τους όπως ακριβώς την υπέγραψαν τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς καμία αλλαγή।

Υ.Γ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΣ .
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ "ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ "ΣΩΖΟΥΝ" ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ......ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .